Cenk85 Üye Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 39 8 Haz 2015 #1 Arkadaşlar Sony Wega KV-32CS76E Tüplü TV 82 Ekran, renkleri bozuldu gerçek renkleri veremiyor. Ayrıca ekranın kenar kısımları net değil hafif buğulu gibi... Tüpü bitmiş olabilir mi? Atmaya kıyamıyorum, tamiri ne kadar tutar? Arızanın sebebi başka birşey olabilir mi?
Arkadaşlar Sony Wega KV-32CS76E Tüplü TV 82 Ekran, renkleri bozuldu gerçek renkleri veremiyor. Ayrıca ekranın kenar kısımları net değil hafif buğulu gibi... Tüpü bitmiş olabilir mi? Atmaya kıyamıyorum, tamiri ne kadar tutar? Arızanın sebebi başka birşey olabilir mi?
silvestir Profesyonel Üye Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 2,769 Puanları 656 8 Haz 2015 #2 Lcd al Elektrik faturasından +tamir ücretlerinden parasını çıkarır zaten
hakan1846 Profesyonel Üye Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 776 Puanları 306 Yaş 54 8 Haz 2015 #3 Cenk85' Alıntı: Arkadaşlar Sony Wega KV-32CS76E Tüplü TV 82 Ekran, renkleri bozuldu gerçek renkleri veremiyor. Ayrıca ekranın kenar kısımları net değil hafif buğulu gibi... Tüpü bitmiş olabilir mi? Atmaya kıyamıyorum, tamiri ne kadar tutar? Arızanın sebebi başka birşey olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... resim yükleseydiniz de yorum yapsaydık !
Cenk85' Alıntı: Arkadaşlar Sony Wega KV-32CS76E Tüplü TV 82 Ekran, renkleri bozuldu gerçek renkleri veremiyor. Ayrıca ekranın kenar kısımları net değil hafif buğulu gibi... Tüpü bitmiş olabilir mi? Atmaya kıyamıyorum, tamiri ne kadar tutar? Arızanın sebebi başka birşey olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... resim yükleseydiniz de yorum yapsaydık !
Konu Sah Cenk85 Üye Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 41 Puanları 1 Yaş 39 9 Haz 2015 #4 hakan1846' Alıntı: resim yükleseydiniz de yorum yapsaydık ! Genişletmek için tıkla ... resimde belli olmuyor, renkler kırmızımsı yani kırmızı ağırlıklı her görüntü, ayarlardan düzelmiyor. ekranın sağ ve sol kenarlarıda net değil pek özellikle sol taraf.
hakan1846' Alıntı: resim yükleseydiniz de yorum yapsaydık ! Genişletmek için tıkla ... resimde belli olmuyor, renkler kırmızımsı yani kırmızı ağırlıklı her görüntü, ayarlardan düzelmiyor. ekranın sağ ve sol kenarlarıda net değil pek özellikle sol taraf.
uçak16 Üye Katılım 3 May 2009 Mesajlar 439 Puanları 31 Yaş 62 9 Haz 2015 #5 büyük olasılık tüp. Şok yapılır ilk aldığın gün nasılsa öyle olur 6 ay birsene gider.