otohat Profesyonel Üye Katılım 13 Şub 2021 Mesajlar 867 Puanları 281 Bugün 13:59 #41 Sizin zımbırtı arızalı gibi geliyor bana.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,432 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya Bugün 14:01 #42 Evet bence de arızalı. Girişte sinyal olmasa dahi çıkış vermemeli. Şimdi diceksiniz sıfır ürün ama olsun yine de arızalı görünüyor.
Evet bence de arızalı. Girişte sinyal olmasa dahi çıkış vermemeli. Şimdi diceksiniz sıfır ürün ama olsun yine de arızalı görünüyor.
Konu Sah anonkullanıcı Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 30 Bugün 14:01 #43 otohat' Alıntı: Sizin zımbırtı arızalı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... zımbırıtı duvara vuracam az kaldı serkan_48' Alıntı: Evet bence de arızalı. Girişte sinyal olmasa dahi çıkış vermemeli. Şimdi diceksiniz sıfır ürün ama olsun yine de arızalı görünüyor. Genişletmek için tıkla ... evet sıfır ürün evet sıfır ürün arızalı olabilir bunca yorum için çok teşekkür ederim
otohat' Alıntı: Sizin zımbırtı arızalı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... zımbırıtı duvara vuracam az kaldı serkan_48' Alıntı: Evet bence de arızalı. Girişte sinyal olmasa dahi çıkış vermemeli. Şimdi diceksiniz sıfır ürün ama olsun yine de arızalı görünüyor. Genişletmek için tıkla ... evet sıfır ürün evet sıfır ürün arızalı olabilir bunca yorum için çok teşekkür ederim
otohat Profesyonel Üye Katılım 13 Şub 2021 Mesajlar 867 Puanları 281 Bugün 14:05 #44 anonkullanıcı' Alıntı: zımbırıtı duvara vuracam az kaldı evet sıfır ürün evet sıfır ürün arızalı olabilir bunca yorum için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Vurmadan önce aldığınız yerle iletişime geçin zor ama belki iade falan alırlar. Almazlarsa duvardan duvara çalabilirsiniz.
anonkullanıcı' Alıntı: zımbırıtı duvara vuracam az kaldı evet sıfır ürün evet sıfır ürün arızalı olabilir bunca yorum için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Vurmadan önce aldığınız yerle iletişime geçin zor ama belki iade falan alırlar. Almazlarsa duvardan duvara çalabilirsiniz.
Konu Sah anonkullanıcı Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 30 Bugün 14:09 #45 otohat' Alıntı: Vurmadan önce aldığınız yerle iletişime geçin zor ama belki iade falan alırlar. Almazlarsa duvardan duvara çalabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... .d tamamdır abi
otohat' Alıntı: Vurmadan önce aldığınız yerle iletişime geçin zor ama belki iade falan alırlar. Almazlarsa duvardan duvara çalabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... .d tamamdır abi
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,984 Puanları 1,231 Bugün 14:29 #46 0-10V'nin kaynaği ne?
Konu Sah anonkullanıcı Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 30 Bugün 14:30 #47 kocamanusta' Alıntı: 0-10V'nin kaynaği ne? Genişletmek için tıkla ... plc
kocamanusta Profesyonel Üye Katılım 14 Nis 2009 Mesajlar 2,984 Puanları 1,231 Bugün 14:34 #48 0-10V poleritesini anlik degistir daha sonra dogru poleritede tekrar ver bakalim ne olacak. Umarim lamba led degildir.
0-10V poleritesini anlik degistir daha sonra dogru poleritede tekrar ver bakalim ne olacak. Umarim lamba led degildir.
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,591 Puanları 281 Yaş 58 Konum Galaksi Dışı Bugün 14:35 #49 9V pile pot bağlayıp deneyin bir de.
Konu Sah anonkullanıcı Üye Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 30 Bugün 14:36 #50 kocamanusta' Alıntı: 0-10V poleritesini anlik degistir daha sonra dogru poleritede tekrar ver bakalim ne olacak. Umarim lamba led degildir. Genişletmek için tıkla ... valla led lamba ile deniyordum abi fan takayım mehmet.bey' Alıntı: 9V pile pot bağlayıp deneyin bir de. Genişletmek için tıkla ... deneyeyim
kocamanusta' Alıntı: 0-10V poleritesini anlik degistir daha sonra dogru poleritede tekrar ver bakalim ne olacak. Umarim lamba led degildir. Genişletmek için tıkla ... valla led lamba ile deniyordum abi fan takayım mehmet.bey' Alıntı: 9V pile pot bağlayıp deneyin bir de. Genişletmek için tıkla ... deneyeyim