çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 8 Ağu 2018 #1 Arkadaşlar 24 vdc verilince voltaja yol veriyor ama akıma yol vermiyor. rezistans için kullanacaktım. ürün sıfır, arızalı degil
Arkadaşlar 24 vdc verilince voltaja yol veriyor ama akıma yol vermiyor. rezistans için kullanacaktım. ürün sıfır, arızalı degil
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 8 Ağu 2018 #2 Test ederken yük tarafına ne bagliyorsunuz? .
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 8 Ağu 2018 #3 tamer_gs' Alıntı: Test ederken yük tarafına ne bagliyorsunuz? . Genişletmek için tıkla ... enjeksiyon makinesinin rezistansını. ocagı bağlamadığımda 220 multimetre ile okuyorum, kontrol kaleminle de görüyorum. ocagı bağlayınca multimetre 220 voltu okumuyor. ocakta ısınmıyor.
tamer_gs' Alıntı: Test ederken yük tarafına ne bagliyorsunuz? . Genişletmek için tıkla ... enjeksiyon makinesinin rezistansını. ocagı bağlamadığımda 220 multimetre ile okuyorum, kontrol kaleminle de görüyorum. ocagı bağlayınca multimetre 220 voltu okumuyor. ocakta ısınmıyor.
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 8 Ağu 2018 #4 Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordu. tamer_gs' Alıntı: Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordur. Genişletmek için tıkla ...
Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordu. tamer_gs' Alıntı: Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordur. Genişletmek için tıkla ...
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 8 Ağu 2018 #5 tamer_gs' Alıntı: Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordu. Genişletmek için tıkla ... denedim ısınıyor, işin içinden çıkamayınca 24 voltluk kontaktör ile çözdüm ama ssr role neden böyle davranıyor onu öğrenmek istiyorum.
tamer_gs' Alıntı: Ssr nin 1 ve 2 nolu uca giren kabloları ssr den söküp Klimens ile birleştirin.rezistans ısınıyor ise ssr arizalidir.yada 24 volt gelmiyordu. Genişletmek için tıkla ... denedim ısınıyor, işin içinden çıkamayınca 24 voltluk kontaktör ile çözdüm ama ssr role neden böyle davranıyor onu öğrenmek istiyorum.
yunusx Katılımcı Üye Katılım 1 Kas 2007 Mesajlar 880 Puanları 56 8 Ağu 2018 #6 ssr nin ledi yaniyormuydu giriş beslemesini alıyormuydu bütün belirtiler ssr nin arizali oldugunu gosteriyor
ssr nin ledi yaniyormuydu giriş beslemesini alıyormuydu bütün belirtiler ssr nin arizali oldugunu gosteriyor
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 9 Ağu 2018 #7 evet 24 dc yi verince yanıyordu, emas çok kaliteli ürünler üretiyor, kutusundan yeni açtım, yinede bende bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. yarın başka bir elektrikçi arkadaşla yerinde inceleyeceğim, ilgileriniz için teşekkürler.
evet 24 dc yi verince yanıyordu, emas çok kaliteli ürünler üretiyor, kutusundan yeni açtım, yinede bende bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. yarın başka bir elektrikçi arkadaşla yerinde inceleyeceğim, ilgileriniz için teşekkürler.
ibora Usta Üye Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 1,203 Puanları 156 Yaş 56 9 Ağu 2018 #8 Benim fikrim de ssr arızalı