sdaa Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 12 Puanları 1 9 Ağu 2010 #11 bende int.den indirdiğim microwin dosyalarını kuramıyorum hata veriyor..win7 kullanıyorum onunla bi alakası olabilir mi????
bende int.den indirdiğim microwin dosyalarını kuramıyorum hata veriyor..win7 kullanıyorum onunla bi alakası olabilir mi????
MOXEN Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 65 Puanları 1 Yaş 40 9 Ağu 2010 #12 Xp pro da calişin, butun Siemens yazilimlari çalışıyor, Vistada microwin haric hepsini caliştirdigini soyleyen vardi, win7 için çok erken.
Xp pro da calişin, butun Siemens yazilimlari çalışıyor, Vistada microwin haric hepsini caliştirdigini soyleyen vardi, win7 için çok erken.
go6o Üye Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 40 13 Ağu 2010 #13 Merhaba,bende aynı sorunu yaşadım. TweakNT-1.21 ile xp home edition olan netbook umu xp pro ya çevirip yükledim. Programda convert to - work station - xp pro seçin. Apply deyin, pc tekrar başlatılınca xp pro ya geçmiş oluyorsunuz.
Merhaba,bende aynı sorunu yaşadım. TweakNT-1.21 ile xp home edition olan netbook umu xp pro ya çevirip yükledim. Programda convert to - work station - xp pro seçin. Apply deyin, pc tekrar başlatılınca xp pro ya geçmiş oluyorsunuz.