Elimde üzerinde STK 412-090 entegresi olan bir devre kartı ve bu kartı beslemek için kullanıldığını düşündüğüm ayrı iki devre kartı var. Bunları çalışır hale getirip bir stereo amfi olarak kullanabilir miyim? Çalışır hale getirmek için ne gerekli ? Bu konularda amatör biriyim.
Datasheet e baktım ama mümkünse bu devreleri olduğu gibi çalıştırmak istiyorum. Ekstra masraf edebilecek durumda değilim. Ölçüm yapacak bir alet yok elimde o yüzden yardım istedim.
Datasheet e baktım ama mümkünse bu devreleri olduğu gibi çalıştırmak istiyorum. Ekstra masraf edebilecek durumda değilim. Ölçüm yapacak bir alet yok elimde o yüzden yardım istedim.
Bu veri bilgisi ile devre birebir dir.
Yollar takip edeceksiniz. VCC-VSS pinlerini bulun.
Hoparlör bağlantılarını bulun.
Giriş bağlantılarını bulup cihazı çalıştırırsınız.
Hata yapmayın.
STK işlemciler, kısa devreye karşı korumasız ve zayıftır .
Hata yaparsanız işlemciye veda edebilirsiniz
Bu veri bilgisi ile devre birebir dir.
Yollar takip edeceksiniz. VCC-VSS pinlerini bulun.
Hoparlör bağlantılarını bulun.
Giriş bağlantılarını bulup cihazı çalıştırırsınız.
Hata yapmayın.
STK işlemciler, kısa devreye karşı korumasız ve zayıftır .
Hata yaparsanız işlemciye veda edebilirsiniz
Üç kartında üzerinde birbirine bağlamak için soketler mevcut direkt soket sokete bağlanıyor. Ekstra soketler olması kafamı karıştırdı. Söylediğiniz gibi bu devreyi aktif hale getirmek için gereken devre bölümü neresi bulamadım. Elimde havya lehim hurda parçalardan çıkardığım çeşitli devre elemanları var çok basit bir multimetre var. Devre yollarını ve entegre pinlerini takip ederek ses giriş ve çıkışlarını buldum. Besleme kısmında biraz da hata yaparım endişesiyle galiba kafam karışıyor.