Gmyeter Üye Katılım 12 Ara 2018 Mesajlar 6 Puanları 1 21 Eki 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, STM32 ile uğraşayım dedim. En basitinden led yakmak istedim. 2 satırlık kod derleyip çalıştırmak basit olsa da linker script bulunamadı şeklinde bir hata alıyorum ve debug edemiyorum kodu. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, STM32 ile uğraşayım dedim. En basitinden led yakmak istedim. 2 satırlık kod derleyip çalıştırmak basit olsa da linker script bulunamadı şeklinde bir hata alıyorum ve debug edemiyorum kodu. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
FakirMaker Profesyonel Üye Katılım 5 May 2009 Mesajlar 1,137 Puanları 281 21 Eki 2022 #2 hangi kart, hangi derleyici hangi kod? Bu sorunla yazılımla uğraşan herkes karşılaşmıştır ama bu kadar bilgiyle kimse sana yardım edemez.
hangi kart, hangi derleyici hangi kod? Bu sorunla yazılımla uğraşan herkes karşılaşmıştır ama bu kadar bilgiyle kimse sana yardım edemez.