Su faturası neden yüksek gelir?

Öğretmen27

Profesyonel Üye
Ustalarım hayırlı geceler. Bizim alt kiracılar 2 kişi bekar. 2 ayda bir 12 ton civarında su tüketmelerine rağmen geçen 2 aylık fatura 132 TL 80 ton su sarfiyatı oldu. Bu 2 aylık ise tekrar normale yanı 15 tonluk su kullanmışlar gözüküyo su saatinde.
Ben geçen 2 aylık için kısa süreliğine su saatinde bir arıza meydana gelmiştir diye tahmin ediyorum. Su saatinin iç aksamını bilmediğim için böyle dedim. Kuyu suyu yok. Kaçak da yok. Sizin fikirleriniz neler ustalarım?Saygılar...

Baya ilginç içerde fok, yunus beslemiyorlar di mi bazen okuma yapan elemanlar yanlış okuma yapıyorlar ilk son endeksi kontrol etmekte fayda var. Belki de zaman zaman haftada 2-3 gün küvet kullanıyorlar!

Baya ilginç içerde fok, yunus beslemiyorlar di mi bazen okuma yapan elemanlar yanlış okuma yapıyorlar ilk son endeksi kontrol etmekte fayda var. Belki de zaman zaman haftada 2-3 gün küvet kullanıyorlar!

Ustam saatte ton sarfiyatı belli. Sen zeki bir insansın Bülent Ustam. Neden olur sence? Saatte zamansal olarak bir arıza meydana gelmiş olabilir mi?

Bizim buralarda uzaktan okumayı sağlayan akıllı sayaçlara geçtiler. Komşumuzun da başına gelmişti. Yanlış okuma olabiliyor.

Ustam saatte ton sarfiyatı belli. Sen zeki bir insansın Bülent Ustam. Neden olur sence? Saatte zamansal olarak bir arıza meydana gelmiş olabilir mi?
Cevap veriyorum komşularınız zaman makinesini buldu daire ile geleceğe gidip döndüler ama su saatini unutmuşlar O her şeyi kaydetti "Hatasız suç olmaz" ünlü bi söz vardı polisiye programlarında tam hatırlayamadım. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…