Under Ground
Profesyonel Üye
Sende bizi parçaladın baba gecenin bu saatinde . Hiç parçalayan pompa duymamıştım. Mutfak robotu gibi mi kanatları acabaTuvalet kağıdı ifadesi varİlaveten " kaliteli ! " ifadesi.Pissu pompaları da," parçalayıcı " tipli olmalı.
Sende bizi parçaladın baba gecenin bu saatinde . Hiç parçalayan pompa duymamıştım. Mutfak robotu gibi mi kanatları acaba
Bu arada yeraltında su basan kademeli bir pompanin içinden geçen kutu kola çıkarmıştık @paskomya üstadım. Buna ne dersin
Türk sinemasının hatırlamak istemediği berbat dönemi konusunda bilgim var diyorsun baba yaniPissu lafı geçti gibiO lafın olduğu yer-
de,parçala Behçet girer işin içine
hadi kola kutusu bir şekilde yer altı suyuna karıştı ama biz b*klar sıç*n insanlar gördük maceratör iflas etti. hani hijyenik ped filan değil bildiğin b*k. iyiki yemek saati değil.Pissu lafı geçti gibiO lafın olduğu yer-
de,parçala Behçet girer işin içine
ben en çok b*k gördüm. hem de 72 milletten. turistik yerdeyiz yani.Pissu ile çok uğraşmışlığım ! var.Patlıcan,
sıvı deterjan kutusu,salatalık gördüğümüz
çoktur.
yuh artıkPissu ile çok uğraşmışlığım ! var.Patlıcan,
sıvı deterjan kutusu,salatalık gördüğümüz
çoktur.
yuh artık az geliyor bazen. hani bizler tıkandı filan diye kızıyoruz amayuh artık
merhaba abiler ögrenciyim -1. katta oturuyorum evin su basma riskine karşı bina önündekı logarda su pompası var bina arkasındaki logarı pompa vasitasıyla çekip kanalizasyon giderine yönlendiriyor. evi tutalı 7-8 ay oldu 3 pompa bozuldu neden bozulduguna dair ustalar tatminkar bir şey demiyor alıyor götürüyolar pompayı yerine yenisi geliyor 3 sefer böyle oldu artık garanti karşılamıyor diye yenisini de getirmediler bu kadar sık pompa bozulması normal mı? problem binanın voltajında mıdır sigortada mıdır yoksa motor mu yanıyor ustalar motora pislik gelmiş (pecete mendil vs) ondan motor yanmıs vs dediler böyle bir şey mümkün mü bu motor kısmını temizleyıp tekrar calışır hale gelmez mı motorlar lütfen bilen birileri yardımcı olsun caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?