Suriye'de kurulan fabrikada çalışacak elektrik ve otomasyon personeli

Merhaba,
Personel alımı devam etmekte olup, bazı arkadaşlar ile anlaşma yapılmıştır. İstenilen sayıya henüz ulaşılamamış olup başvuruların değerlendirilmesi devam etmektedir. İyi günler.

sayın yetkili alacağınız eleman bayağı fazla herhalde siz taşeronmusunuz anafirmamısınız ne firma ismi vermişsiniz nede adres?daha anlamadım boyle 1 forum sitesinde iş ilanı yayınlayarak ne yaptığınızı da tam olarak anlamış değilim git kardeşim işkurun sitesinde yayınla veya siz az paraya çalışacak kalifiye ustalar arıyosunuz herhalde tabi bu benim görüşüm..
 

usta bunlar balon iş hepside kendileride iş arıyolar zaten geri dönüş falanda olmuyor hiç bir zaman sadece cv toplayıp ilgili yerlere gövderiyolar aynı bizim panç ta olduğu gibi panç ında hiç ilanı yoktu anlasana
 
Merhaba,
Öncelikle lütfen daha saygılı olalım. Bilmeden, araştırmadan yorum yapmak, yargılamak uygun değildir.

Sorularınıza gelince;


1- Firma Suriye firması olduğu için (daha önce de bunu belirtmiştim) İş-Kur kaydı olmuyor. Hatta diğer iş sitelerinde de bu tip problemler olduğu için buradaki nacizane bölümde belki ilgilenen olur diye belirtmek istedim.
2- Az paraya kalifiye elamanı siz yurtdışına nasıl gideceğini düşünüyorsunuz? Bu mümkün değil. Anlaşma yaptığımız tüm arkadaşlarımız ücret konusunda tatmin edilmiştir.
3- Geri dönüş olmuyor diyen arkadaş, hiçbir başvuru cevapsız kalmamıştır. Hatta CV'sinde eksiklik olanlara,eksiklikler belirtilmiş, şartları uygun olmayanlar ise lüzumsuz beklenti içine girmemesi için etiklik gereği bilgilendirilmiştir.
NOT : Bazı arkadaşların kaydı Spam olarak görülüyor. (Cevap alamayan başvuru olursa güncelleyebilir)
4- Özgüveni olan ve bu işte çalışacak kapasitede olan fakat endişesi olan arkadaşlar başvurusunda bunu belirtirlerse kendilerine gerekli bilgiler gönderilecektir.
5- Şahsi görüşümü de belirteyim. Burada kurulan fabrikada kurulum sonrasında daimi olarak çalışacaktır. Burada kalifiye personel sıkıntısı olduğu için, ülke genelinde dışarıdan (Ürdün,Mısır,Hindistan vs.) personeller getirtilmektedir. Ben ise bu fırsattan Türk arkadaşlarımızın faydalanmasını istedim. Özelliklede bu kriz ortamında 1 kişiyi dahi istihdam ettirsem bu benim için değerlidir. Herkes tabi ki fikirlerini belirtmekte özgürdür fakat ricam daha duyarlı olalım. Sizin belki fevri olarak yazdığınız bir yazı gerçekten değerli birinin bize ulaşmasını engelleyecektir. Eğer aklınızda da herhangi bir soru varsa ve bunu gerçekten öğrenmek istiyorsanız buraya yazmak yerine her yazımda da belirttiğim e-mail adesime e-mail gönderebilirsiniz. Bu daha faydalı bir iletişim olacaktır.
İyi günler.


iletişim : lokman-uni@hotmail.com
 
Merhaba,

Ayrıca başvuru yapan diğer branşlarda ki arkadaşlara da teşekkür ederiz.
Yakında ,
1-Elektrik mühendisi
1-Makina mühendisi
1-Teknik ressam

alımı da gerçekleştirebiliriz. Bu bölüm kesin değildir, fakat fabrika konusunda çok tecrübesi olan arkadaşlarımız var ise başvurabilirler.

Üretim personeli ise 3-4 ay sonra alımı yapılacaktır.



iletişim : lokman-uni@hotmail.com
 
bıraz once sıze ozelden msj attım gordunuzmu bılmıyorum sirketin ismi ve ne uzerıne oldugunu ogrenebılırmıyım
 

değerli meslektaşım bu tür yerlere en az 50 yere (farklı sitelerdende)olmak üzere cv gönderdim hiç birisinden daha olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım eğer dediklerin doğruysa siz bir istisna sınız unutmayın istisnalar kaideyi bozmaz
 
Alımlarda dikkatimi çeken bir noktayı söylemek istiyorum.
Görev neydi işte şu kadar çalıştım şu süre diye başlanır yıl tarıh belırtılır kişisel bilgiler referans ve cv son bulur.
Peki X kadar X yerde çalışmış olmak mesleğin gerektirdiği kuram ve kavramlara tam anlamıyla hakim olduğu anlamını taşır mı? Yada o kişi farklı bir sistemde bocalarmı bocalamaz m? Kapasite olarak ne durumdadır öğrenmeye açıkmıdır? Arkadaşlarıyla ilişkileri nasıldır? Belki bilgisi muazzamdır ama geçimsiz huysuz bir insandır girdiği ortamda huzursuzluk çıkarır? Çekemez birini iftira atar işten çıksın diye olur olur yani başıma gelmedi değil.

Bu soruların cevapları neden aranmamaktadır orasını anlamış değilim.

Aselsan ve diğer kurumsal firmaların sınavlarında kişilik, karakter testi meslekten önde tutulur biliyormusunuz? Bu testi geçemeyen mülakaata kalamaz.

Yalnız mülakaat kısmı biraz torpil
 
bıraz once sıze ozelden msj attım gordunuzmu bılmıyorum sirketin ismi ve ne uzerıne oldugunu ogrenebılırmıyım

Merhaba,
Sayın tekesh, lütfen başvuru için resimli CV'nizi e-mail adresimize gönderiniz.
Sorunuza gelince, firma hakkında genel bilgiler ilk yazıda belirttiğim üzere kağıt fabrikasıdır.
Uluslararası ismi ise UNI-PAPER.

Ayrıca genel olarak belirtmek isterim ki, şuanda çalışmayan arkadaşlara öncelik tanırsak daha uygun olur kanaatindeyim. Bu bir kriter değildir. Biz profesyoneliz, her başvuruyu değerlendirip, bize en uygun personelleri seçmekteyiz. Saygılarımla.


iletişim : lokman-uni@hotmail.com
 


Sayın teknisyen78
Ben şahsım adına yazıyorum, tabi ki genelde bu tip mevzular olabilir. Ama şuanda gerçekten işsizlik çok yüksek durumda ve başvurulara çok iştirak oluyor. Bazı firmalarda insan kaynakları birimi alımı yapıyor ve çok fazla teknik bilgisi olmayan bu şahıslar, CV'lerde ki lüzumsuz seminer belgelerini bile diğerlerine üstünlük olarak algılayıp bu şekilde değerlendiriyor. Çok iyi personellere ulaşmak zorlaşıyor. Belki de başvuru belgenizde bir düzenlemeye ihtiyacınız vardır. Kontrol etmenizi öneririm. Saygılarımla
 

sayın teknisyen 78 adam sanki 10 yıllık insan kayanakları bölümünde çalışmış sanki insanların mesleki bilgi ve becerilerini cv dediğiniz 4 satırlık yazıya sığdırmak bana göre hem doğru değil hemde fuzuli diye düşünüyorum acayıp şeylerle insanları oyalamak herneyse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…