sn fırat1986 inanınki ben bile kendimden şüphelenmeye başladım foruma biraz ara vermiştim acaba bendemi böye bi hata yaptım diye düşünmeye başlamıştım.En azından birileri hakkında konuşurken ismini söylemeniz daha mantıklı çünkü kişi kendini haklı veya haksız savunmasını yapmalı böyle lafı ortaya atıp isim vermezseniz herkes üstüne alabilir ve tepkiler size yoğunlaşır.Kolay gelsin.
vallahı sıktınız sayın firat1986 kendımızden şuphelenır olduk bukadarda kapalı olmaz isim olarak kime yazdıysan git onunla hesaplaş arkadaş ortaya pimini çekıp atıyorsun bombayı mecbur değılız siper almaya şahsi görüşüm her soruya cevap verecek değilim mailime yazılmışsa hele hele kesınlıkle vermem burası forum bir bilmek istedığın konu varsa açık açık yazacaksın sadece kendı menfaatına özelden maille öğrenmek yanlış değılmı sizin gıbı aynı konuyu bılmıyenler olabılır neden onların öğrenmesını istemiyorsun maille cevap ıstıyorsun bu yazdıklarım benım şahsı duşuncelerım kusura bakmayın yaptığınız yanlış
vallahı sıktınız sayın firat1986 kendımızden şuphelenır olduk bukadarda kapalı olmaz isim olarak kime yazdıysan git onunla hesaplaş arkadaş ortaya pimini çekıp atıyorsun bombayı mecbur değılız siper almaya şahsi görüşüm her soruya cevap verecek değilim mailime yazılmışsa hele hele kesınlıkle vermem burası forum bir bilmek istedığın konu varsa açık açık yazacaksın sadece kendı menfaatına özelden maille öğrenmek yanlış değılmı sizin gıbı aynı konuyu bılmıyenler olabılır neden onların öğrenmesını istemiyorsun maille cevap ıstıyorsun bu yazdıklarım benım şahsı duşuncelerım kusura bakmayın yaptığınız yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?