ktk_28 Katılımcı Üye Katılım 7 Tem 2010 Mesajlar 520 Puanları 56 Konum Ankara 8 Tem 2024 #71 eyüp aykaç' Alıntı: Hocam sana zahmet bana atabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Eyüp ustam hangi cihazın hangi modelini istiyorsun.
eyüp aykaç' Alıntı: Hocam sana zahmet bana atabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Eyüp ustam hangi cihazın hangi modelini istiyorsun.
eyüp aykaç Üye Katılım 31 May 2011 Mesajlar 5 Puanları 1 9 Tem 2024 #72 ktk_28' Alıntı: Eyüp ustam hangi cihazın hangi modelini istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Ben size cihazların modeli ve markasını yazayım size zahmet olmaz ise
ktk_28' Alıntı: Eyüp ustam hangi cihazın hangi modelini istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Ben size cihazların modeli ve markasını yazayım size zahmet olmaz ise
gentry Üye Katılım 23 Eyl 2009 Mesajlar 3 Puanları 1 4 Ağu 2024 #73 ceyrancı59' Alıntı: email adresini yaz göndereyim buradan paylaşamıyorum oluyor. Genişletmek için tıkla ... akar.musti@gmail.com
ceyrancı59' Alıntı: email adresini yaz göndereyim buradan paylaşamıyorum oluyor. Genişletmek için tıkla ... akar.musti@gmail.com
ceyrancı59 Üye Katılım 18 Eyl 2007 Mesajlar 57 Puanları 1 Yaş 40 6 Ağu 2024 #74 gentry' Alıntı: akar.musti@gmail.com Genişletmek için tıkla ... email adresine 2 adet eposta olarak attım kolay gelsin
gentry' Alıntı: akar.musti@gmail.com Genişletmek için tıkla ... email adresine 2 adet eposta olarak attım kolay gelsin
zazaa12 Üye Katılım 24 Ara 2009 Mesajlar 6 Puanları 1 7 Eki 2024 #75 Hayırlı akşamlar Sofkon soft start arıza kodu anlamları ve çözümü lazım... Katalog bulamadım, F03 hatasının ne olduğunu bulamadım. Ekli dosyalar IMG-20210923-WA0004.jpg 93.1 KB · Görüntüleme: 6
Hayırlı akşamlar Sofkon soft start arıza kodu anlamları ve çözümü lazım... Katalog bulamadım, F03 hatasının ne olduğunu bulamadım.
ceyrancı59 Üye Katılım 18 Eyl 2007 Mesajlar 57 Puanları 1 Yaş 40 11 Eki 2024 #76 zazaa12' Alıntı: Hayırlı akşamlar Sofkon soft start arıza kodu anlamları ve çözümü lazım... Katalog bulamadım, F03 hatasının ne olduğunu bulamadım. Genişletmek için tıkla ... zazaa12 merhaba bu urun yerli üretim yazıyor resmi sitesinde bircok model için döküman vermişler link veriyorum modeline göre bakarsın https://www.sofkon.com.tr/3ph-11kw-yumusak-yol-verici-soft-start/
zazaa12' Alıntı: Hayırlı akşamlar Sofkon soft start arıza kodu anlamları ve çözümü lazım... Katalog bulamadım, F03 hatasının ne olduğunu bulamadım. Genişletmek için tıkla ... zazaa12 merhaba bu urun yerli üretim yazıyor resmi sitesinde bircok model için döküman vermişler link veriyorum modeline göre bakarsın https://www.sofkon.com.tr/3ph-11kw-yumusak-yol-verici-soft-start/
zazaa12 Üye Katılım 24 Ara 2009 Mesajlar 6 Puanları 1 26 Eki 2024 #77 Cihazdaki arıza kodları ile buradaki arıza kodları tam uyuşmuyor.. sanırım extra yazılım atılmış. Çok teşekkür ederim, hayırlı akşamlar...
Cihazdaki arıza kodları ile buradaki arıza kodları tam uyuşmuyor.. sanırım extra yazılım atılmış. Çok teşekkür ederim, hayırlı akşamlar...