anladığım kadarıyla ilk kurulumda hata yapmış gibi görünüyorsunuz yükte çalışmadaki devir kayıplarını ve voltaj düşmelerini engellemek için ve daha kararlı bir elektrik üretmek için altarnatörün 1 dakikadaki devir sayısını 2 veya 3 katına çıkarmanız daha ii olacak bu tabiki türübünün devir sayısını etkilememesi lazım bunun içinde küçük dişli ve büyük dişlilerden faydalanabilirsiniz yada karkas yani bisikletteki gibi zincirli aktarımlarlada bu devri elde edebilirsiniz benim hesaplarıma göre böyle çıkıyor dikkat etmeniz gereken birşey var dişlilere başlarken ilk önce küçükten başlayın yani: küçük (büyük ,küçük) (büyük, orta) (küçük, orta) (küçük . orta) (küçük . orta) (küçük . orta) küçük not: parantez içindeki çarklar ortak mille bağlı bu büyük çark capı 20 orta çark 14,4 küçük çark 4,4 buda bu sistemde türbin 1 kez döndüğünde altarnatör 89 kez döner buda istediğiniz devirli ve kw altarnatörü çok rahat kullanacağınız anlamına gelir bu benim fikrim kendim rüzgar enerji türbini için hazırlamış olduğum bir sistem