Türkiyenin ilk elektrikli yerli otomobili

Araba güzel ama yerli denildiği halde o fiyat bana pahalı geliyor. Gelecekte zaten. Halkı düşünen bir araba yapmaları lazım. Asgari ücretli bir kişi o arabayı nasıl alacak?

Araba güzel ama yerli denildiği halde o fiyat bana pahalı geliyor. Gelecekte zaten. Halkı düşünen bir araba yapmaları lazım. Asgari ücretli bir kişi o arabayı nasıl alacak?

Haber 2013 haberi ve araba seri imalata geçmiş değil.Dolayısı ile ortada olmayan bir malın fiyatı az olsa ne olur çok olsa ne olur?

Tabi devletin yaptıracağı arabanın 2019 yazında dizayn ve özelliklerinin açıklanması bekleniyor.Eğer fısıltı gazetesi doğru söylüyorsa 200 Bin liradan fiyatlanmaya başlayacakmış. İşte o zaman yazdıklarınız tam yerini bulur.

Türkiye'de kaliteli ve yerli elektrik motoru, batarya,marş motoru,vb.üretildi mi gerisi kolay.Güzel Etox yola devam!

şimdi konu ile ilgili ben de bir şeyler söylemek istiyorum. az önce netflixte "kötü adamın 10 günü" diye harika bir film izledim sizlerin de izlemesini tavsiye ederim.

Sayın yöneticilerimiz, bu huzurbozan gibi 5 sene önceki konuyu absürt bir şekilde hortlatan veya saçma konular açan bazı b egrili kaçak akımlar dan rahatsız oldum. Forum kalitesini düşürüyor, çöplüğe çeviriyorlar. Forumda olmamaları daha faydalı olur.

kesinlikle katılıyorum, 5 sene 10 sene önceki konuları hortlatmak etik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…