merhaba dediğiniz gibi güncellemeleri yaptım fakat bu kez de startdrive standalone diye bir güncelleme istiyor resimlerden anlarsınız. bu güncellemeyi Siemens in kendi sitesinden yapamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.
merhaba dediğiniz gibi güncellemeleri yaptım fakat bu kez de startdrive standalone diye bir güncelleme istiyor resimlerden anlarsınız. bu güncellemeyi Siemens in kendi sitesinden yapamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.
Step 7 indirmesi bittimi onuda güncelledinmi?
sende olan kurulum dosyalarin isimlerini yaz ozelden gerekirse tekrar kuralim yarin sabahtan ozelden yaz pek isim yok yapariz yarin
Step 7 indirmesi bittimi onuda güncelledinmi?
sende olan kurulum dosyalarin isimlerini yaz ozelden gerekirse tekrar kuralim yarin sabahtan ozelden yaz pek isim yok yapariz yarin
Tia Portal v13 için Sp1 güncellemesini yaptım ancak Startdrive v13 Sp1 i Siemensin sitesinden indiremiyorum. Versiyon farklı diyerekten Tia Portal Açılmıyor.
Sorunu nasıl çözebilirim.Yardımcı olabilecek biri var mı lütfen..
Çalıştırdığımda Web sitesi üzerinden yükle diyor. Yüklemeye çalıştığımda ise doğrulamadan sonra buna yetkiniz yok mesajı çıkıyor..Başka türlü indirme şansım var mı