Ta7343ap entegresi için yardım

Bu radyo, hazır modül olarak internette satılıyor. Ancak bu devre yazılım ile çalışıyor. Yani yap bağlantıyı, ver elektriği dersen çalışmaz.

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu radyo, hazır modül olarak internette satılıyor. Ancak bu devre yazılım ile çalışıyor. Yani yap bağlantıyı, ver elektriği dersen çalışmaz.
Bluetooth ses topu vardı radyolu hoparlörü delinmişti bir kaç gün öncede çalışmayı bıraktı (güç gelmesi gereken hiç bir yere güç gitmiyor galiba lehim yaparken pcb üzerinde bir yere zarar verdim) benim bunu içindr hazır kod yüklü bir şey ile kullanmam lazım yani aynı Kart üzerindeki örümcek bacaklı şeylere baktım JL AC1317H7N539-96B(bu şey blututut devresi ama[bataryası şişmiş bulutut kulaklığımdada aynı jl logosu var idi) datasini bulamadım) 4871 anfi entegresi TC34CO2 (bununda datasini bulamadım fakat şarj modülü için galiba) devre üzerinde M1 yazan bir şey var ne olduğunu bilmiyorum gerisi smd dirençler ve kondansatör den oluşuyor bide kılıfsız kondansatöre benzer bir şey var kristal filitre diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…