Arkadaşım ne doğru yazabiliyorum ne de biostan usb boot edebiliyorum bu tablet bc nin biosu bir garip normalde masa üstü pc ye onlarca kez ön yüklenebilir usb hazırlayıp format attım ama bu tablet pc usb yi görmüyorTabletten anlamam pekte eskiden bu tür durumlarda alt+ASCII kodu girerek istediğimiz karakteri yazabilirdik(Windows işletim sistemlerinde),tabi sıkıntınız sadece yazamamaksa .
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alt_code
Sıfırlamayı recever hiç birine girmiyor sadece biosa girebiliyorum birde cmd komutBence ayarlardan dili bulmak gerekiyor.Ben bazı kelimeleri yazmıştım,son çare sıfırla fabrika ayarı oluyor.
Bu videoda iki tuşa basıp kuruyor,modeli yazıp USB
Bu videoda iki tuşa basıp kuruyor,modeli yazıp USB boot ekleyip arama yaptınızmı?
Denedim nasıl bir işse nalet olsun her türlü kombinzasyoyu denedim recever girmiyor her seferinde aynı şey bilgisayar beklenmedik şekilde başlatılamadı yeniden başlatın hep aynı döngüye girdi bios boot yapamıyorum usb yi görmüyorBu videoda iki tuşa basıp kuruyor,modeli yazıp USB boot ekleyip arama yaptınızmı?
Ayardan dil... язык ...bul ve turkçe турецкий...Mümkünse dene.Sıfırlamayı recever hiç birine girmiyor sadece biosa girebiliyorum birde cmd komut
Gerekiyorsa cmd menüsünden bu kelimeleri kağıda yaz araştır.tablette
Ayardan dil... язык ...bul ve turkçe турецкий...Mümkünse dene.
Ben usb girişli klavye buldum usb ye bağladım sonuç aynı usb ye bağladığım klavye çalışyor ama hazırladığım ön yüklemeli boot usb yi görmüyor biosu çözemedimtablette
Ayardan dil... язык ...bul ve turkçe турецкий...Mümkünse dene.
Gerekiyorsa cmd menüsünden bu kelimeleri kağıda yaz araştır.
Burada konu bilgisayar mı veya tablet mi,bazı klavyeler bios a girmez,bilhassa oyun klavyelerinde böyle.Farklı klavye ile deneyebilirsin.Bizde de oldu klavye değiştirdik biosa girdi windowsu kurduk.
Boot sekmesinde bir 1. numarayi seçmelisin ve sonra usb yi seçmelisin.Ben usb girişli klavye buldum usb ye bağladım sonuç aynı usb ye bağladığım klavye çalışyor ama hazırladığım ön yüklemeli boot usb yi görmüyor biosu çözemedim
Elimdeki şu anda tek şeçenek başka bir pc üzerinden uefi usb boot usb si hazırlamak ve tekrardan denemek başka seçenek yok gibi internet ortamında da pek bilgi yokhttps://gist.github.com/davidpodhola/1da4f42d61aba0e0a71e
Burda benzer cihaza ait sorunlara çözümler önerilmiş,bazen biraz ara verip sorunu başka bir açıdan araştırmak gerekiyor .
1-Usb yi roofusta doğru ayarlarlamı bootable hale getirdik?
2-Biosta doğru ayarlar yapıldımı?
Şifresi unutulan tablet PC ile 2 gün uğraşmıştım, USB nin dosya sisteminin fat32 veya NTFS olması dahi sonucu değiştiriyor bazen .
Kolay gelsin.
Yok yok açılışta ef 10 basıyorum boot menüsü çıkıyor usb yokBoot sekmesinde bir 1. numarayi seçmelisin ve sonra usb yi seçmelisin.
Boot açılınca yükleme 1 no usb olmalıElimdeki şu anda tek şeçenek başka bir pc üzerinden uefi usb boot usb si hazırlamak ve tekrardan denemek başka seçenek yok gibi internet ortamında da pek bilgi yok
Yok yok açılışta ef 10 basıyorum boot menüsü çıkıyor usb yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?