Konu Sah Azizerdem Üye Katılım 11 Ağu 2020 Mesajlar 13 Puanları 1 21 Eyl 2023 #21 ardem' Alıntı: Bu videoda iki tuşa basıp kuruyor,modeli yazıp USB boot ekleyip arama yaptınızmı? Genişletmek için tıkla ... Yaptım denedim videodaki yerlere gelemiyorum sadece bios ile komut sayfasına girebilyorum komut Cmd de ise klavye rusça yazdığı için olmuyor
ardem' Alıntı: Bu videoda iki tuşa basıp kuruyor,modeli yazıp USB boot ekleyip arama yaptınızmı? Genişletmek için tıkla ... Yaptım denedim videodaki yerlere gelemiyorum sadece bios ile komut sayfasına girebilyorum komut Cmd de ise klavye rusça yazdığı için olmuyor
ORHAN Bilgi_2023 Üye Katılım 27 Kas 2013 Mesajlar 205 Puanları 6 Konum Antalya 24 Eyl 2023 #22 ORHAN Bilgi_2023' Alıntı: Boot açılınca yükleme 1 no usb olmalı O zaman görür,1.tıkla ve usb tikla ve bizde F10 ve enter tamamdır(Casper). Genişletmek için tıkla ... Casper biosa delete tuşu ile giriyor.Bazı markalar farklı girer. Bazı oyun klavyeleri biosa girmez,bazıları girer! Gerekiyorsa bios pili değiştirilir. Son düzenleme: 24 Eyl 2023
ORHAN Bilgi_2023' Alıntı: Boot açılınca yükleme 1 no usb olmalı O zaman görür,1.tıkla ve usb tikla ve bizde F10 ve enter tamamdır(Casper). Genişletmek için tıkla ... Casper biosa delete tuşu ile giriyor.Bazı markalar farklı girer. Bazı oyun klavyeleri biosa girmez,bazıları girer! Gerekiyorsa bios pili değiştirilir.