Merhaba,ben buraya yazayım da başına benzer durum gelen arkadaşlar yararlansın. 1 adet 12v 1 amper adaptör ile 10dk şarj ettim sonrasında noco g750 ile tedavi ettim akü şu an ful şarj. değerler gayet iyi %90-95 oranında kendine geldi. Çöpe atmadan önce biraz uğraşmak hem size hem doğaya yarar sağlar. sevgiler.
Ben de öyle biliyordum taki zırt pırt habire akü bitmiş daha çiziği yok yeni akü al, akücü der şarj almıyor motorcu der akü bitmiş,internetten bi araştırmaya başladım ölü aküyü diriltme falan YouTube de rüzgar Halil diye birinin iddia lı bir şekilde haşlanmış patates suyu ile aküyü tekrar şarj ettim deyişiyle bende denemekten zarar gelmez dedim motordan aküyü söktüm ondan önce ki aküyü kobay olarak kullandım yani 5 buçuk yıllık akuydu.Ölçtüm 1.73 amper di tinerle temizledim haşlanmış patates suyu ile yıkadım,Herbir göze haşlanmış patates suyu ilave ettim iki kapak kadar.laptop şarj aleti ile 3-4 saat şarj da kaldı.taktim motora ilk işim kornaya basmak oldu.dat datt Allah Allah korna çok güzel çaldı.sinyaller falan iyi, sıra geldi marş a basmaya Allah motor çalıştı, hava soğuk Mart ayı o gündur aynı akü kullanıyorum.komşuma anlattım oda şaşırdı,bu anlattıklarımın hepsi gerçek,elimde bi kaç video fotoğraf var.Denemesi bedavaBırakın bu işleri, ölen akü ölmüştür. Yenisi alınır ona iyi bakılır.
videoyu buldum görüntü ve ses berbat, sen yakışıklı birşeyler yaparsan deneyebiliriz.Ben de öyle biliyordum taki zırt pırt habire akü bitmiş daha çiziği yok yeni akü al, akücü der şarj almıyor motorcu der akü bitmiş,internetten bi araştırmaya başladım ölü aküyü diriltme falan YouTube de rüzgar Halil diye birinin iddia lı bir şekilde haşlanmış patates suyu ile aküyü tekrar şarj ettim deyişiyle bende denemekten zarar gelmez dedim motordan aküyü söktüm ondan önce ki aküyü kobay olarak kullandım yani 5 buçuk yıllık akuydu.Ölçtüm 1.73 amper di tinerle temizledim haşlanmış patates suyu ile yıkadım,Herbir göze haşlanmış patates suyu ilave ettim iki kapak kadar.laptop şarj aleti ile 3-4 saat şarj da kaldı.taktim motora ilk işim kornaya basmak oldu.dat datt Allah Allah korna çok güzel çaldı.sinyaller falan iyi, sıra geldi marş a basmaya Allah motor çalıştı, hava soğuk Mart ayı o gündur aynı akü kullanıyorum.komşuma anlattım oda şaşırdı,bu anlattıklarımın hepsi gerçek,elimde bi kaç video fotoğraf var.Denemesi bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?