Yahu zeybek abi zaten bunlar profilinde yazıyor ; açıklama istiyor millet ; bunca tecrübeyi bilgiyi nerde biriktirdin ; çabuk açıkla bakalımDenizli, merkez ve emekliyim.
iddali bir oran. Fabrikamizda hergun bir ariza yasanmakta yardimlarinizi beklerim
Yuzde 10 ogensem simdilik yeterHelal abi bu yollar sana
askerlik günlerim geldi aklıma ben oltuda askerlik yaptım. oltu kalesi oltu taşı denilince ilk akla gelen küçük ama sevimli bir ilçemiz. ben izmir foçada turistik bir hotelde çalışmaktayım. ayrıca hayatta en geniş kapsamlı mesleklerden biriside bizim mesleğimizdir. öyle yüzdeyle falan ölçülmez ölçenler hep yanılmıştır. sürekli kaçar sizden ölçmek için bir türlü yakalayamazsınız.kusura bakmayın suçumu kabul etmekteyim acizane Erzurum Oltu dan katılmaktayım ismim Kadir Öztaş ilçemde çilingir (anahtarcı) olarak küçük bir iş yerim var elektirik işlerinden %75 anlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım.
Ustam bisey merak ettim.Neden Rezistans nickini kullaniyosunuz ozel bi nedeni var mi)?askerlik günlerim geldi aklıma ben oltuda askerlik yaptım. oltu kalesi oltu taşı denilince ilk akla gelen küçük ama sevimli bir ilçemiz. ben izmir foçada turistik bir hotelde çalışmaktayım. ayrıca hayatta en geniş kapsamlı mesleklerden biriside bizim mesleğimizdir. öyle yüzdeyle falan ölçülmez ölçenler hep yanılmıştır. sürekli kaçar sizden ölçmek için bir türlü yakalayamazsınız.
özel bir nedeni yok herhalde rezistanslarla bi ara çok uğraşmıştım ondandır belkiUstam bisey merak ettim.Neden Rezistans nickini kullaniyosunuz ozel bi nedeni var mi)?