Tesekkur ederim. Istanbul'dayim malesef.. Istanbul'da da Karagül is merkezi var, bizim de forumda arkadaslara bir faydamiz olsun; orada da medikal tamirciler var. Ancak ben kendim tamir etmek istiyorum. Normalde on/of tusuna bir defa basinca cihaz aciliyor goruntu geliyor bir daha basinca motor sisirmeye basliyor olcume basliyor, ancak bir hayati belirtisi yok gibi..rezonatör kolay bozulmaz. Lcd ye bağlantısın kontrol edin. Eğer ankaradaysanız meedikalciler çarşısında nisa medikal diye bir yer var ucuz yollu tamir yapıyor. 3. katta.
Peki basinc sensoru arizali oldugunda bu arizayi mi yapar?Bence basınç sensöründen bilgi alamadığından kitlenip kalıyor. Konuyla ilgili bir pdf dosyası buldum
http://www.emo.org.tr/ekler/173f6204efd7de5_ek.pdf
Su anda cihaz hic calismiyor.. Tekrar calismaya basladiginda, kalibrasyonu belki hic bozulmamistir??Biraz önce omron rs2 diprişi verdim. Bendeki braun doğru ölçmüyordu. Bu tip cihazlar sağlıkla ilgili olduğu için tamir riskine girmeye gerek yok. Hadi yaptınız diyelim kalibrasyonunu nasıl yapacaksınız neticede bir ölçü aleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?