Tarafımdan beğenilen mesajlar

CEVDET ÇALIK

Profesyonel Üye
Sayın,

Site yöneticilerimiz. Forum sayfalarında yeni düzenleme yapmışsınız. Tarafımdan beğenilen mesajları nerede bulabilirim?

profiliniz alanında etkinlik sekmesinden bulabilirsiniz. düzenleme öncesindeki beğenilerinizi göremezsiniz.

Sayın Mura Th,

Beğenmiş olduğum mesajlar benim için önemli bu mesajlara zaman zaman bakarak bilgilerimi tazeleme imkanı buluyordum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Sayın Mura Th,

Beğenmiş olduğum mesajlar benim için önemli bu mesajlara zaman zaman bakarak bilgilerimi tazeleme imkanı buluyordum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Eski veritabanını kontrol edip, beğendiğiniz mesajlar ile ilgili sizi bilgilendireceğim.

Sayın MuraTh,

Konuyla ilgili bir gelişme var mı?

özel mesaj gönderdim gelen kutunuza bakınız.

özel mesaj gönderdim gelen kutunuza bakınız.
Murat Bey,
Benimde bir sorum var başka bir konu açmak istemedim.
Son 200 mesajımdan önceki beğenilen mesajlarımın hepsinden beğenmeler gitmiş. Aslında o kadar önemli bir durum değil ama sistem değişmeden önce 300lerdeydi şimdi 44 görününce neden olduğunu merak edip biraz araştırdım ve bu sonuca ulaştım.
Bu durumlarda yapacak bir şey yok sanırım?

Murat Bey,
Benimde bir sorum var başka bir konu açmak istemedim.
Son 200 mesajımdan önceki beğenilen mesajlarımın hepsinden beğenmeler gitmiş. Aslında o kadar önemli bir durum değil ama sistem değişmeden önce 300lerdeydi şimdi 44 görününce neden olduğunu merak edip biraz araştırdım ve bu sonuca ulaştım.
Bu durumlarda yapacak bir şey yok sanırım?

Sayın @bLAckMamBa

Eski altyapıdaki beğenileri aktaramadık o yüzden manuel olarak düzenleme yapıyoruz. beğeni sayınız tekrar düzenlenmiştir

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri