Tarihi Multimetre Yardım...

Ebay da 10 $ yazmışlar. Aliexpreste yok. Ebaydan da zaten alışveriş yapamıyoruz .

Ebay'dan alışveriş yapabilirsiniz.Daha önce kredi kartı ile direkt alışveriş yapılamıyor paypal kullanmak zoeunda kalıyorduk.Şu anda kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz istediğiniz zaman.

Ebay'dan alışveriş yapabilirsiniz.Daha önce kredi kartı ile direkt alışveriş yapılamıyor paypal kullanmak zoeunda kalıyorduk.Şu anda kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz istediğiniz zaman.

Yok hocam. Ödeme kısmında sadece Paypal var ve direk paypal a yönlendiriyor.

Merhaba

Tam bilmiyorum ama .
Diyelim Ebay dan alış veriş yaptınız , kargo Çin kargo gibi gelmezse gümrüğe girer . + kargo bedeli durumu ?
Uğraşırsınız . Gelin alın , gümrük bedeli , depo kirası vs gibi .
Not : alacaksanız Ebaydan sistem nasıl işliyor danışınız ,111
Aliexpress.com Çin ( kayıtlı kargoda pek sorun çıkmaz ) çıkarsa kayıtlara geçmemişse veya sahte no kargo kayıt varsa
zamanında ( süresinde ) gelmedi deyip paranızı geri alırsınız .
Ems ve diğer özel kargolar büyük ihtimalle gümrüğe takılır . sonuç ?

https://tr.aliexpress.com/item/Bran...32777762008.html?spm=2114.49010608.4.2.yqmcMP
Konuşup indirim vs gibi bilği istek gönderebilirniz !!!

https://frank.pocnet.net/sheets/127/6/6418.pdf

Kolay Gelsin .

Son düzenleme:
Sahsen sunu soyleyeyim bu cihaz icin lambayi alsaniz bile guc kaynagi yok. Guc kaynagini ayarlasaniz calisacaginin garantisi yok.

Bence,

Ilk once gostergenin calisip calismadigini bir multimetre ile kontrol ediniz. Calisiyor ise basit bir multimetre gerilim boluculer ile yapabilirsiniz. yine ohm metre de yapabilirsiniz. Ama dedigim gibi orjinal diye biswy kalmaz.

Gösterge çalışıyor hocam.

En alt soldaki anahtarı BA-30 yani kendi battaryasını test moduna getirdiğinizde kendi pilini ölçüyor.

Güç kaynağının bölümü ise şu şekilde ;

Bu kısımda BA-414U adlı battaryanın yeri boş. Araştırmalarıma göre 22v ve 40v iki çıkışı olan bir battarya.Bu tüp transistör olayı çıkmasaydı 4 tane 9v luk bir battarya paketi yapıp deneyecektim.

Dediğiniz gibi orjinalliğini bozmakta istemiyorum. Her ne kadar hurda meraklısı olsam da sıkışırsam ilerde ebayda satabilirim diye düşünüyorum.
Alan olur mu bilmem ama mesela adamın biri aynı cihaza ilan vermiş ;

http://www.ebay.com/itm/SIGNAL-CORP...029108?hash=item1c5dc13bb4:g:MpIAAOSw8-tWYbKB

Hocam bu güne kadar ebay dan 30 a yakın , amazon dan 2 sefer , aliexpresten 2 sefer alışverişim oldu. Alışveriş yaptığınız satıcının daha önceden aldığı yorumlara ve çok işlemli olmak üzere puanının en az %98 kriterlerine dikkat ettikten sonra hiç bir sorun çıkmıyor.

Hatta bir anımı anlatayım ;
Ebaydan tam hatırlamıyorum ama 15-20 $ civarında bir şey almıştım. Aradan epey süre (1.5 ay-2 ay gibi) geçmesine rağmen paket gelmedi. Zaten takipli kargo değildi. Bende itiraz hakkımı kullandım ve paypal dan ücreti geri aldım. Fakat o da ne ? 2 gün sonra paket geldi.
Hem paypal a durumu anlattım hem de satıcıdan özür dileyerek parasını tekrar gönderdim paypal aracılığı ile.
Yani kısaca önemli olan satıcı...

devre takibi yapiyorum bu tup anlayabildigim kadariyla direnc olcum kademesinde ise yariyor

fonksiyon ile voltaj kademesine aldigimizda lamba olmadan dc voltaj olcmeli diye dusunuyorum ama yinede hatam olabilir yanlis takip etmis olabilirim.

tamir etmek istiyorsaniz lambayi temin etmeli pilide bi sekilde 44 volt veren batarya bulmalisiniz.

Şemadan faydalanın BT-3(BA-414/U) 45v olmalı, satış fiyatı iyiymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…