Tava ile dağıtım

Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
33
tava sisteminin dağılımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? proje üstünde nasıl belirtilmelidir ve nelere dikkat edilmelidir, ince noktaları var mıdır?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
tava nın kaçlık tava oldugu belirtilmelidir.. ne kadar yükseklikten geçtiği belirtilmelidir.nerelerden nasıl geçtiği detay resimleri ile belirtilmeli ve herhangi bişeyle çakışmayacak yerlerden çizim yapılmalıdır...
 
Metal tavalar yatay ve dikey tavan ve duvar geçişlerinde bir bütün olarak geçmelidir.Bir mimari birimden diğerine geçişte beton veya duvar kalınlığı kadar boşluk olması bu boşluk kablo veya şeritle birleştirilse dahi elektro manyetik gürültü ve çeşitli frekans girişimleri açısından uygun değildir.
 
kablo kesitlerini hesaplayıp toplamda kaçlık tava olduğunu belirlemeniz gerekir. Kuvvetli akım kabloları tek sıra halinde üst üste gelmeyecek şekilde dizilmelidir. Kuvvetli akım ve zayıf akım tavaları ayrı ayrı olmalıdır. Zayıf akım kabloları üst üste gelebilir. Kablo tavası kataloglarını inceleyip tava ölçülerine bakmanızda fayda var.
 
merhaba;

Tava sıralarını numaralandırın. Projelerde belirtin.
Hangi tavadan nerelere kablolar gittiğini belirtin.
Enstrüman ve güç kablolarını ayrı tavalardan geçirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,770
Mesajlar
920,348
Kullanıcılar
450,849
Son üye
burakkanioglu80
Geri
Üst