vecivicivokke "Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? " Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 1,701 Puanları 756 Yaş 44 Konum Irak 28 Mar 2018 #1 Elektrikçi, tava düşmesin diyerek pimaşa trapez atmış. Yada su tesisatçı pimaş aşağıya kaymasın diye ? Ben işin içinden çıkamadım!
Elektrikçi, tava düşmesin diyerek pimaşa trapez atmış. Yada su tesisatçı pimaş aşağıya kaymasın diye ? Ben işin içinden çıkamadım!
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 28 Mar 2018 #2 elektrikle su ateş ile barut gibidir. makanikçiler de elektrikçiler de bunu bilir ama para elbet tatlıdır. tava için ayrı tutucular vardır pvc borular için de ayrı tutucular.
elektrikle su ateş ile barut gibidir. makanikçiler de elektrikçiler de bunu bilir ama para elbet tatlıdır. tava için ayrı tutucular vardır pvc borular için de ayrı tutucular.
Gürkanizmir Katılımcı Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,119 Puanları 56 Yaş 34 Konum İzmir 28 Mar 2018 #3 Ilk yapılan su tesisatı bence. Genelde öyledir. Elektrikcinin isi bence bu. Boruyu araya sokmakta mantıklı değil zaten.
Ilk yapılan su tesisatı bence. Genelde öyledir. Elektrikcinin isi bence bu. Boruyu araya sokmakta mantıklı değil zaten.
korkmaz_design Electrical & Industrial Automation Yönetici Yönetici Katılım 21 Ara 2006 Mesajlar 2,548 Puanları 419 28 Mar 2018 #4 üst katın atık su borusunu aşağı katın salonundan çıkardıkdan sonra bunlar normal, tavada boruya bağlanır boruda tavana. usta için sıfır sıkıntı parayı alır bir daha görene aşk olsun
üst katın atık su borusunu aşağı katın salonundan çıkardıkdan sonra bunlar normal, tavada boruya bağlanır boruda tavana. usta için sıfır sıkıntı parayı alır bir daha görene aşk olsun
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 31 Mar 2018 #5 görüntüye neden olanı ıslak odunla dövmeli.
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,564 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 31 Mar 2018 #6 confickerbelasi' Alıntı: görüntüye neden olanı ıslak odunla dövmeli. Genişletmek için tıkla ... Çok ilkel şeyler bunlar, odunun ıslanmasını mı bekleyeceğiz? Ayrıca ben odunla şiddete karşıyım. Elektrik daha modern, hızlı ve temiz.
confickerbelasi' Alıntı: görüntüye neden olanı ıslak odunla dövmeli. Genişletmek için tıkla ... Çok ilkel şeyler bunlar, odunun ıslanmasını mı bekleyeceğiz? Ayrıca ben odunla şiddete karşıyım. Elektrik daha modern, hızlı ve temiz.