teşekkür ve sağol.

elek

Profesyonel Üye
Katılım
24 May 2006
Mesajlar
2,911
Puanları
318
teşekkür ve sağol mesajlarının yasaklanmasını öneriyorum
 
İnsanlar paylaşım yaparken mutlaka bir karşılık beklemezler ama bir teşekkürüde çok görmemek gerekir.O insanın emeğine saygıyı ifade eder.Mesaj olarak kullanılmayacaksada teşekkür butonu şeklinde düşünülebilir. Konuların teşekkür mesajlarının arasında kaybolmaması için buton öneriyorum.Emeğin değerini ifade eden mutlaka bir ifade olmalıdır.



elek ' Alıntı:
teşekkür ve sağol mesajlarının yasaklanmasını öneriyorum
 
teşekkür butonu faydalı olur.
 
bazen teşekküründe ötesinde şeyler yapmak istiyor insan o zaman teşekkür yerine +popülarite yapsak nasıl olur
 
sıze sonuna kadar katılmaktayım.kuru kuruya tesekur edılmektedır.konuyla ılgılı yorumda yazsa vede kendınden bırseyler katsa bende ona canı gonulden tesekkur edecegım.sadece tesekkur ederek foruma katılan vede foruma hıcbır sekılde katkısı olmayan uye arkadaslarımız vardır.
 
Formumuza girdiği için teşekkür edilse girişte üyelere bu yeter. Diğer teşekkürler bir anlam ifade etmiyor.
 
Ben uzun yıllar boyunca edindiğim bilgi ve birikimleri ,hazırladığım ve derlediğim dökümanları burda teşekkür yada +popülarite karşılığı paylaşmıyorum.Bu ülkenin teknik elemanları olarak eksiklerimizi birbirimizin desteği ile kapatmaya çalışmak esas olmalıdır ,bende bu amaçla elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum.Ancak gerçekten emek vererek hazırladığım paylaşımların sadece indirilmesi veya okunması mevzubahis olunca açıkçası rahatsızlıkta duymuyor değilim.Bu bende paylaştığım döküman yada bilginin amacına ulaşmadığı hissi uyandırıyor.Dolayısı ile motivasyon için bir teşekkür olmalı.Ancak konunun gidişatını ve bütünlüğünü araya giren eline sağlık ,teşekkürler ,sağol gibi mesajlar da rahatsız ediyor.Hem konunun bütünlüğünü bozuyor hemde görüntü kirliliği yaratıyor.Bu durumun en güzel çözümü bence de arkadaşlarımın bahsettiği üzre teşekkür butonu kullanılmasıdır.Selamlar ,saygılar.
 
hocam bendekı asıl sıkıntı bazı arkadasların mesajı yada verılen malzemenın ne oldugunu bılmeden ıs olsun dıye mesaj gondermesı .arkadas bakıyorum uye oldugu gunden buyana sadece tesekkur etmiş vede olumlu yada olumsuz hıcbır tepkı gostermemıs baskaca
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…