Teşekkür

Katılım
11 Nis 2007
Mesajlar
100
Puanları
1
Yaş
39
Sayın forum yöneticileri ve katılımcı değerli arkadaşlar forumun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürler.

gerçekten yardımlaşma ve bilgilenme açısından ciddi ve faydalı bir forum.inşallah aynı seviyde aynı güzellikte devamı gelir.Tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

sayın yöneticiler rapid share dan dosya indiremiyorum aşağıdaki şifre yazılan bölümde 4 hanelik fakat verilen rakam veya sayılar daha fazla bu konuda yardımcı olmanız mümkünmü , sorumu yanlış yerde sormuş olabilirm kusuruma bakmayın
 
Sn.taylanşamil

İlgi ve alakanıza bizde teşekkür ederiz. Forumumuzun bu hale gelmesi için gerek Yöneticiler gerekse Üyeler gerçekten çok büyük emek harcadılar. Ne mutlu bizeki forumumuzda gerçekten konusunda uzmanlaşmış insanlar mevcut kimse emeğini ve bilgisini saklamıyor ve elinden geleni yapıyor.

Bizede sadece forumu kurallara göre yönetip kontrol etmesi kalıyor.Bilgilerini saklamayan ve bizi aydınlatan bize yardımcı olan tüm forum üyesi arkadaşlarımıza bizde kontrol kalemi Yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Rapid share sitesinde yaşadığınız sıkıntıya gelince; Zannedersem şu sıralar sitede bir sorun var çünkü söylediğiniz problem herkezde mevcut ama 3-4 denemeden sonra normale dönüyor.


Saygılarımla...
Kolay Gelsin...
 
sn burçin çok teşekkür ederim.kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,113
Mesajlar
923,398
Kullanıcılar
451,440
Son üye
hasanacaro

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst