TEAM WİER tarzında bir program...

elektrofizikci

Usta Üye
arkadaşlar dün arkadaşa bi şaka yaptım, sonrada gerçekten varmıdır diye aklıma geldi de onu size bir danışayım dedim.

İşyerinde bir bilgisayarım var, evde de bir tane...Arkadaşımı aradım, bilgisayarını kullandım dedi..biliyordum zaten dedim. program yazdım, o bilgisayar açılınca evdeki bilgisayarıma mesaj geliyor, ne yaptığını da görebiliyorum dedim...

hali hazırda böyle bir program var mıdır, duydunuz mu.... team wiever ın otomatik çalışanı gibi birşey...sağlıcakla

Zaten bunu team viever ile yapabiliyorsun. programı kur. başlangıçta çalışır hale gelsin. sonra teamviver hesabı al. ücretsiz e mail adresi ile ücretsiz alabilirsin. o hesabı oraya tanımla. kullanıcı adı ve şifre kaydet. sonra da açılışta açılacak şekilde ayarla. o kullanıcı adı ve şifreyi evindeki bilgisayarda da gir. evinde isen işini, işinde isen de evini teamviver ile yönetebilirsin...

vizontele geldi aklıma " şerefsizim bilioyrdum yapacaklarını " teşekkürler arkadaşım, çok da lazım birşey değil ama merak etmiştim, denicem bakalım... tekrardan sağol... birde denedin mi sen bunu

Ben her zaman kullanıyorum ki bunu. evimdeki bilgisayar 24 saat açık. mağlum download meseleleri işten bazen eve, bazen de evden işe bağlanıp webcamlara falan bakıyorum millet napıyor ne ediyor diye. çok kullanışlı tavsiye ederim.

sağolasın ben de o zaman seni bu faydalı ilgilerinden dolayı beğeniyorum sağlıcakla....

Önemli değil benzer soruların olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım. bu arada çocuk için mi istiyorsunuz bunu. mesela bizim bir arkadaş evdeki dadıyı takip etmek istiyordu. ilk başta bilgisayarda webcam ile sürekli kayıt yaptı. bu işlem için hem yer yetmez oldu hemde kamera çok çabuk bozulur oldu. en sonunda ona da bu teamviver ile bağlantıyı gösterdim. şimdi rastgele zamanlarda evdeki pc ye bağlanıyor. kimseye çaktırmadan webcamı açarak dadının neler yaptığına bakıyor. çok iyi bir program. neden mi?

3. dadıyı kovdu

gerçeken iyiymiş... aslında çocuk varda dadımız yok merak ettim sadece, birine bi şaka yapmıştım. benim bilgisayarımı kullanıcanı biliyordum, aradığımda onu BİLGİSAYARINI KULLANDIM dedi. bende biliyorum dedim. NASIL dedi, program yazdım o bilgisayar açılınca bana mesaj geliyor dedim. İnandı. NE YAPTIĞIMI DA GÖRÜRSÜN O ZAMAN dedi bende EVET AMA ÖZEL HAYATA SAYGIMDAN BAKMADIM dedim...sonra gerçekten böyle bi program varmı diye aklıma takıldı da , araştırmam ondan...teşekkürler tekrardan..bi ara denicem takıldığım yerde tekrar danışırım sana...sağlıcakla...

Her türlü yardımcı olurum. kamera açmak istersen de sağ alt tarafta açılan panelden uzak masaüstünde açacaksın. senin pc de direk bi ekran açılıyor orada gözüküyor kamera. eğer kameranın üzerinde ışık vs yoksa oradakilerin ruhu bile duymuyor sen kamera açınca

Genelde akşamları kaçta çıktıklarına falan bakmaya iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…