Teba 18.000 BTU Klima Kilitlenmesi

alerte

Üye
Katılım
28 Ara 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
41
evimde teba marka 18 klimam var.normal açılıyor iyide sogutuyor gelgelelim 30 dk bir cihaz kitleniyor kırmızı ışık yanıyo öyle kalıyo dün komle bir temizlik yaptım ben beyinden şüpheleniyom ama başına böyle bir arıza gelen varmı veya vestellerde oldugu gibi tebalarda da programlama varmı varsa size zahmet ekleye bilrimisiniz şimdiden tşkler iyi bayramlar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
nerhaba sevgili arkadaşım.öncelikle eski bir teba servisi olduğumu söylemek isterim,bana model kodunu tam olarak yazarsan yardımcı olurum,teba klimada vesteller gibi konfigürasyon kodu yoktur.bana modeli yaz icabına bakarız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…