"Bekara karı boşamak kolaydır" diye argo bir Atasözümüz vardır hatırlatırım. Ayrıca Evlilik Müessesi bencilliğin olmadığı tek yerdir...
Kısa pantol giydiğini kendin yazmıştın .
Yoksa ben ne bileyim el alemin ne giydiğini ne yediğini , bana ne.
Vay agam be , bizim forumun erkekleri hanım korkusuyla yaşarlarmış da haberimiz yokmuş.
Benim gibi ana kuzusu olacaksınız ve ananızın dizinin dibinde yaşayacaksınız ve el kızına minnet etmeyeceksiniz.
Ama bu lüksü sınırsız sanmayın ananız öldüğü gün kıyametinizdir .
Evlilik , bencil olma hakkınız olan tek müessesedir !
Lser tuzağı kast ediyorsunuz sanırım, dediğiniz gibi toplamasına gerek yok veya ben kafamda yanlış canlandırdımbulent ustam internet ortamında gordum lazer balon patlatıyor meraklıyızyasiparış verdım getırttım harbıden lazer balon patlatacak kadar isi yayıyor ustelık işiği müthiş benım evın balkonundan karşımda mahallede binalara tutyorum yaklaşik 2000 mt var nokta işiği bina duvarlarında merak edıp almamdaki sebepte benım yapacak zamanım yok piyasada çok çok ıhtıyaç olan yaban domuzu kovucusu örnek vereyim tarlanın etrafına odaklı aynalar aracılığıyla işiği bır noktaya toplayıp önünden herhangı bır nesne geçtığınde odaklama yapılan aynaların olduğu yerlerde siren lamba yakmak iş yapacağına kanaatım var ama yapıp denemedim yapılabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?