lyrk
Üye
Ben 7+ senelik tecrübesi olan Elektrik Elektronik Mühendisiyim. 35 yaş sınırı gelince Memuriyet düşünmeye başladım. KPSS vs ye girdim. Puanlarım fena değil. Şu anda yarı özel yarı kamu kurumsal bir şirkette 4K TL ye çalışmaktayım. Kıdemle beraber seneye 5K e çıkacak bir maaşım var. Yaptığım İş çok yorucu. Tasarım yapıyorum. Çalıştığım şirkette insanların %99 u birilerinin torpiliyle gelmiş. Adam kayırma, çelme takma had safhada. İnsan kalitesi çok düşük. Kısacası mutlu değilim. Memuriyete geçme ihtimalim kuvvetli (Aldığım puanlar vs). Bu negatif yönlererağmen bu maaş bırakılıp 3000 TL memur maaşına talim eder miydiniz? Yoksa sabredip devammı ederdiniz?
Not: Eşim çalışmıyor. Bir taraftan bu memur maaşıyla Ankarada yetirebilirmiyim kira vs bunuda düşünüyorum. Evi taşımam gerekecek. 3 sene sonra 4000 civarı uzman maaşı olacak memur olursam bu da bence fena bir rakam değil sizce?)
Not: Eşim çalışmıyor. Bir taraftan bu memur maaşıyla Ankarada yetirebilirmiyim kira vs bunuda düşünüyorum. Evi taşımam gerekecek. 3 sene sonra 4000 civarı uzman maaşı olacak memur olursam bu da bence fena bir rakam değil sizce?)
Son düzenleme: