mmuldan Üye Katılım 18 Eyl 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum ADANA 27 Şub 2019 #1 Herkese merhabalar, Tedaş tipi cam elyaf panolar hakkında bilgi almak istiyorum.Tip A ve Tip B cam elyaf panolar var bunların ölçüsü malzeme listesi türkiye de üreten firmalar vb. hakkında bilgisi olanlardan destek bekliyorum.
Herkese merhabalar, Tedaş tipi cam elyaf panolar hakkında bilgi almak istiyorum.Tip A ve Tip B cam elyaf panolar var bunların ölçüsü malzeme listesi türkiye de üreten firmalar vb. hakkında bilgisi olanlardan destek bekliyorum.
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 27 Şub 2019 #2 TONGÜN panoyu inceleyin.
Konu Sah mmuldan Üye Katılım 18 Eyl 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum ADANA 27 Şub 2019 #3 sami inci' Alıntı: TONGÜN panoyu inceleyin. Genişletmek için tıkla ... Tongün panoya baktım ama tip 1-tip 2-tip 3 cam elyaflar var tedaş artık tip a ve tip b istiyor ama işte bunla alakalı bilgi bulamıyorum.
sami inci' Alıntı: TONGÜN panoyu inceleyin. Genişletmek için tıkla ... Tongün panoya baktım ama tip 1-tip 2-tip 3 cam elyaflar var tedaş artık tip a ve tip b istiyor ama işte bunla alakalı bilgi bulamıyorum.
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 27 Şub 2019 #4 Şartnamesi olmadan istek olmaz.Şartnamesi mutlaka olmalı.
mmtkaya1 Paylaşımcı üye Katılım 13 Tem 2011 Mesajlar 647 Puanları 106 Konum Balıkesir 27 Şub 2019 #5 mmuldan' Alıntı: Tongün panoya baktım ama tip 1-tip 2-tip 3 cam elyaflar var tedaş artık tip a ve tip b istiyor ama işte bunla alakalı bilgi bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mmuldan Merhabalar; Buyurun 2017 MYD ye göre revize edilmiş yeni şartname linki. http://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs...M SAHA DAĞITIM KUTULARI TEKNİK ŞARTNAMESİ.pdf Kolay Gelsin
mmuldan' Alıntı: Tongün panoya baktım ama tip 1-tip 2-tip 3 cam elyaflar var tedaş artık tip a ve tip b istiyor ama işte bunla alakalı bilgi bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Mmuldan Merhabalar; Buyurun 2017 MYD ye göre revize edilmiş yeni şartname linki. http://www.tedas.gov.tr/sx.web.docs...M SAHA DAĞITIM KUTULARI TEKNİK ŞARTNAMESİ.pdf Kolay Gelsin
Konu Sah mmuldan Üye Katılım 18 Eyl 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum ADANA 27 Şub 2019 #6 Cevaplar için teşekürler sizlerede kolay gelsin..