Tedaşda Çalışan Arkadaşların Dikkatine

tarımsal sulama amaclı alacagınız elektrik normal elektrik kullanma tarifesinden farklı oldugu için böyle söylemiş olabilirler..en saglıklı sonucu direkt idareye gidip en yetkili kişiyle görüserek alırsınız..kuyu izni varsa idare elektrigi mecbur verecek..tarımsal sulama amaçlı tarifeden vermezse normal abone kabul edecek öyle verecek...kolay gelsin
 
slm ertek68 bir konuda bana yardım etmenizi istiyom.sadece bilgilendirme istiyom

tedaş özelleştirmeler hakkında

tedaş özelleştirmelerden kimsenin bilgisi yokmu ben taşeron firmda çalışıyommm

-------

Ardı ardına mesaj yazmak yerine, mesajınızın bulunduğu kısımdan düzenle butonunu
kullanarak mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Düzenleme: Roboelektronik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sn ERTEK68 bilgileriniz için teşekkürler.kuyu ruhsatı için başvuru yapıldı.işlemler 1-2 ay kadar sürebiliryormuş.ilçedeki tedaş yetkilisi sizin gibi açık bilgi vermiyor.tabiki yasal zorunlulukları yerine getirmek gerekir.
 
arkadaşlar bende bir tedaş çalışanı olarak yardımcı olmak isterim ilk başta tarımsal sulama yapabilmek için D.S.İ den izin alabilmeniz gerekmektedir. gerekli izinleri almadan elektrik kullanmaya kalkarsanız cezası gerçekten baya ağır.
 
heralde bir sonraki gelecek olan tedaş görevlisi aynı şeyleri söylemeyecektir.bana saçma geldi
 
4 kw gücü veremiycek bi yer olacağını sanmıyorum, sıkıntı tamamen ruhsat konusu galiba, olay orada düğümleniyor.
 
arkadaşlar konu hortlamış olacak galiba ama direk bununla ilgili bir sorum vardı; 10 metreden derinliği az olan kuyular için dsi onayı alınmasına gerek olmadığı söyleniyor.dolayısıyla su bulunan 10m altı kuyu için enerjisa aboneliği vermede sıkıntı yapmıyor mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…