arkadaşlar bir proje için tek siviç ile motoru ileri ve geri çalıştırmak istiyorum yardım edebilirmisiniz bu konu ile ilgili EKTSde çizdim ileri gidiyor sivici gorunce duruyor tekrar geriye götüremiyorum otomatik olarak
Nc olan k1 kontağını iptal edip denermmisin.arkadaşlar bir proje için tek siviç ile motoru ileri ve geri çalıştırmak istiyorum yardım edebilirmisiniz bu konu ile ilgili EKTSde çizdim ileri gidiyor sivici gorunce duruyor tekrar geriye götüremiyorum otomatik olarak
Nc olan k1 kontağını iptal edip denermmisin.
denedim çalışıyor bir sıkıntı yok geri gelirken ellemi durduracaksın yoksa geri gelişte de bir stop swich koyman gerekiyorarkadaşlar bir proje için tek siviç ile motoru ileri ve geri çalıştırmak istiyorum yardım edebilirmisiniz bu konu ile ilgili EKTSde çizdim ileri gidiyor sivici gorunce duruyor tekrar geriye götüremiyorum otomatik olarak
iki swich kullanman gerekiyorgeri gelişte de aynı siviç üzerinden yapmak istiyorum otomatik ileri ve geri olacak şekilde
evet biliyorum diger tarafa siviç koyma ihtimalim çok zor o yüzden birde çift start ile deneyeceğim o şekilde olacaktır diye düşünüyorumiki swich kullanman gerekiyor
Çizmeye calısdım, tek sivic olmuyor, sıvıcden cekıldıgı an diğer yön devreye gırer. Baska seceneklerın varsa belirtirsen bakalım.