Zaten bu kadarı yeter, hatta fazla bile.bir gemi inşaa mühendisi kadar plan okuyabilirim
Ankara, inşallah bir gün karşılaşırız.yeriniz neredeydi acaba en azından sizi ziyaret edip yüzü yüze konuşmak daha faydalı olacaktır.
Tekneyi yaptıktan sonra video klip çekip, şarkı söyleme zorunluluğu yoksa ben düşünebilirim tekne yapmayı . Müzik sektörünün en bayıldığı mevzu tekne üzerinde klip çekmek.Zaten bu kadarı yeter, hatta fazla bile.
1. Bu planlar "amatörler" yapabilsin diye dizayn edilmiş, yapanların hepsi sizden bin kat daha amatör.
Ekli dosyayı görüntüle 115490
2. Sac tekne yapımı diğerlerinden daha kolay ve çok daha dayanıklı, yanlışı kaldırabilir, kolaylıkla düzeltilebilir. Tabiki her teknene yapım tipinin avantaj ve dezavantajı var ama kullanım şekli düşünüldüğünde en avantajlısı..
Estetik tarafını size bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 115491
3. Ön çalışma planı 15$, detaylı 1/1 planı 730$, tüm detaylar var
Profesyonel olanlar Study Plan ile işe başlayabiliyor ancak asıl planı işi çok kolaylaştırıyor..
Ön bilgi : Deplasmanı 13.5 Ton, Şaft Motor Gücü 64 HP- 140 HP arasında olabiliyor.
(8Knot- 10Knot hız)
Ekli dosyayı görüntüle 115492
4. Siz bir deneme yapın (Tabi bütün arkadaşlar da yapabilir) yakın arkadaşlarınıza "böyle bir şey yapmayı düşünüyorum" deyin, bakalım ezilmekten kurtuluyormusunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 115493
Senin uzaktan kumandalı tekne ne oldu?@AG Mehmet ustam nerelerdesiniz?
benim tembelliğim yüzünde, biraz da çinden gelen malzemeleri bir seferde sipariş veremediğimden bir az yavaşladı, bir de test için gittiğim koy insan kaynıyor. sözde aşıklar koyu.Senin uzaktan kumandalı tekne ne oldu?
Usta, aşkın gözü kördür, onlar seni görmezler.benim tembelliğim yüzünde, biraz da çinden gelen malzemeleri bir seferde sipariş veremediğimden bir az yavaşladı, bir de test için gittiğim koy insan kaynıyor. sözde aşıklar koyu.
sırf aşıklarla olsa sıkıntı yok, karavan parkı olduUsta, aşkın gözü kördür, onlar seni görmezler.
Hem de karaya vurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?