Teknik öğretmen ne yapmalı

Arkadaşlar benim merakım şu. acaba istanbulda aklımza ilk gelen öncelikli büyük elektrik firmaları neler? bu konunun piyasa araştırması açısından oldukça önemli olduğunu düşünüyorum nedersiniz? bakalım kaç tane firma tanıyoruz. veya sektöre ne kadar hakimiz. herkez bildiği firmaları yazabilir mi?
 
Makel, Klemsan, köhler, entes, tense (kendisi olmasa bile, yaptığı iş büyük) bunlardan bir kaçı....
 
@simaysolutions : "-4.sınıfta bu işi herkeze sevdirebilmek adına gönüllü PLC eğitimleri vermeye başladık ve artık micro PLC ler konusuda çok yol almıştık." Demişsiniz ben de o zaman 2. sınıftaydım ve eğitimlerinizi takip ediyordum. Tebrik ederim çok iyi yerlere gelmişsiniz. İş kendini geliştirmekle alakalı.
 
Ankara Batıkent teknik mesleik lisesinde mezunum.şuan Ankara üniversitesi Elmedağ MYO 1.sınıf öğrencisiyim.Burada yazılan mesajlardan bazı yerlere iştirak etmemek elde değil.Özellikle PIC alanında kendimi ne kadar fazla geliştirmem gerektiğini bir kez daha görme fırsatım oldu.ISIS & ARES zaten tam olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum çünkü 4 yıldır kullanıyorum.Saygılarla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…