Büyük bir A.Ş. firmasında otomasyon teknikeri olarak görev yapmaktayım.Sabah 8:00 akşam 18:00 cumartesi çalışma var Gece kaç olursa olsun arzısa cıkınca şirketin şöförü gelip evden alıyor ve artık kac saat sürerse bazen hiç paydos etmeden ertesi iş gününe işletmede devam ediyorsun,üstelik fazla mesaide yok.Birgün hasta oldugunuzda izin aldıgınızda maasınızdan kesılıyor.Her fırsatta keser gibi olayları kendıne yontan bir müessede çalısıyorum.Aldıgım maaş 1300 operatorler ın elıne 1200 tl gecıyor.Eee şimdi sizce kantarın topuzu neden dengesını bulamıyor.Zam istesen sana zaten cok maaş verıyorum denılıyor.Üretim hattında oluşan arızaları hızlı çözüm buldugunda sana afferin bile diyen yok.
tekniker veya teknisyenın maaşi duşuk (az)değil kendini tekniker teknisyen sanan sadece diploması olanların maaşi az bende emeklı teknisyen olarak uzerıme alınmıyorum çalışırken emeğımın karşılığını alıyordum vede aranan elemandım nasrettın hoca bir duğune davet edılır süslenir puslenir kurkunu giyer davete gıder hocayı gorenler ayakta karşilarlar baş köşeye oturturlar ikram ızzet hoca memnun aradan zaman geçer başka bir duğune davet edılır hoca gunluk kıyafetle gıder kimse tanımaz rağbet etmez hocaya hoca bozulur bir başka davette hoca ılk gıttığı duğundekı gıbı kurkunu gıyer gıder hocaya rağbet hoca bakarkı rağbet ıkram ızzet bana değıl kurke çıkarır kurku ye kurkum ye rağbet sanaymış haksızlık olmasın derbu zamandada alışılagelmış dıplomaya önem vardı şimdi yok teknisyenmış teknikermış muhendismış işveren takmıyor icraat ıstıyor yanı eskı çamlar bardak oldu işverene işini gosterırsen kaparsın işi vede maaşı ole masa başinda oturup chat yapar işverenın verdığı bılgisayarı masayı şahsi veya keyfi kullanırsan iş verende kapının önune koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?