teknobank teklifi

bana göre nitelikli üye teşekkür vs mesajlarından ziyade bilgi ve tecrübe ağırlıklı mesajları dikkate alınarak bir degerlendirme yapılmalı kişisel fikrimdir sadece karar tabikide forum yöneticilerinindir birde şunu belirtmek isterim bu bilgilerin diger forum yada başka platformlardan korumak için nasıl bir yol izlenilmeli çünki bu olayın bizi farklı kılacagına inanıyorum
 
hyz ' Alıntı:
birde şunu belirtmek isterim bu bilgilerin diger forum yada başka platformlardan korumak için nasıl bir yol izlenilmeli çünki bu olayın bizi farklı kılacagına inanıyorum

sn.hyz

Bu sorun içinde ilerki zamanlarda değişik önlemler alacağız.Bu konudaki çalışmalarımızıda hızlandırmış durumdayız.

Kolay Gelsin...
 
Sayın Üyelerimiz

Forumumuzda bulunan Güncel Konular Bölümünde Ürün Katalogları & Fiyat Listeleri ve Kullanım Klavuzları adı altında yeni bir bölüm açılmasına karar verilmiştir.

Bölüm Kuralları ve Bölümde Paylaşıma Sunulanacaklar;


* Bölümde paylaşılan dökümalara yorum yapılması yasaklanacaktır

* Bölümde Yeni konu açma yetkisi Forum Yöneticilerinde olacaktır

* Bölümde Paylaşım yapmak isteyen üyeler Bölümde açılacak olan Paylaşılmasını istedikleriniz konusuna mesaj yazabilecekler.

* Ürün Katalogları & Fiyat Listeleri ve Kullanım Klavuzları isteklerinizide Ürün Katalogları & Fiyat Listeleri ve Kullanım Klavuzları istekleri isimli konuya yazabileceksiniz.


Sizlerde takdir edersinizki bu dökümanların hazırlanıp foruma yüklenmesi belli bir zaman alacaktır bu zaman zarfını en geç 1 ay olarak belirledik.Bize yardım etmek isteyen elinde döküman olup bize ulaştırmak isteyen üyelerimiz benimle aşşağıdaki msn adresi yada pm yolula irtibata geçebilirler.

Aynı zamanda bende firmalardan mail katalog isteğinde bulunacağım. Bu esnada şu markada olsa iyi olur dediğiniz markalar olursa konu içinde bildirirseniz faydalı olur.


burcin@kontrolkalemi.com

Kolay Gelsin...
Saygılarımla...
 
Sn Üyelerimiz

Yeni bölümümüz tarafımca bugün açıldı konuları ve elimdeki dökümanları yüklemeye başladım.Gerekli yerlerlede (Üretici firmalar ve tedarikçiler) bayramdan sonra iletişime geçeceğim ve devamının gelmesini sağlıyacağım.

Ürün Katalogları & Fiyat Listeleri ve Kullanım Kılavuzları Bölümünün ana sayfasında açmış olduğum iki konu mevcut buradaki konularla ilgilenip üyelere gecikmeden cevap vermesi için sn.hyz Katalog Bölüm Asistanı olarak atanmıştır .Bölümün düzeninin bozulmaması için katalogların yüklendiği bölümlere üyelerimiz mesaj yazamıyor.İsteklerinizin açılmış olan iki konuda belirtilmesi gerekmektedir.

Yeni bölümümüz hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
 
Sn.BuRçin,içimden şöyle demek geliyor; ''sen neymişsin be aaabi''anında görüntü bu olsa gerek.Keşke kamu kuruluşlarına da senin gibi yöneticiler bulsalar.
Tebrik eder.Hepimize hayırlı olmasını dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…