telekomun arıza ekipleri neden boyle

silent59

Katılımcı Üye
Arkadaslar daha onceleri internet ve telefon baglantım telekom ve tt net tarafından saglanıyordu aylık 100 tl civarında ucret oduyordum daha sonra 60 tl ye daha uygun oldugu için turk nete gectim fakat butun saglayıcıların arızalarına telekom ekipleri bakıyor 1 seneyi gecti hattımda surekli sorun var parazit ve internet kesilmesi yasıyorum on defa arıza yollarsam birine geliyorlar ondada pek ilgilenmiyorlar yok hatlar eski yok bilmem ne surekli boyle geciştiriyorlar geri kalan arızalarıda bina içi tesisat arızası diye kapatıyorlar boyle yaptıkları içinde turk net muşteri hizmetleri sorun sizin binanızdaymış deyip yeni arıza acmıyorlar o kadar söylüyorum arkadaşım benim evimde bina içi tesisat yok telekomun hattı direkt telefona giriyor diye anlatamadım koca kafalılara hala direkten gelen telekom kablosunu değiştirin madem diyorlar bu kadar işe hakimler anlayacagınız yani bana gore telekom musterileri kendine geri donme taktiği yapıyor ne dersiniz sizdede boylemi acaba ...

Son reklamda yeni üyelere 39.90 üstelik sabit ücret yok diye yırtınıyor!!!

Sadece orası değilki.Satış bitti iş bitti ! Eğitim kalitesinin,karakter kalitesinin,liyakatin bittiği yerlerde,kaçınılmaz sonuçtur bu.Eskiden,işe alınırken,mesleki seçim yapıldıktan ve alınan eleman,6-12 aylık eğitim verildikten sonra işe gönderilirdi.Şimdi, " daş " lık ( arkadaş,partidaş,vs daş ) öncelikli oldu ve 50 kapı yaladıktan sonra işe girende " ne kadar ekmek,o kadar köfte " kafasında olduğundan,yarattığımız bu canavarın esiri olma kaderimiz oldu.Ne zaman,başkasını düzeltmek yerine,kendimizi düzeltirsek,o zaman şikayetlerimiz ortadan kalkar.Cin şişeden çıktı,geri sokmak artık zor.Telekoma da dönseniz,karşılaşacağınız durum,3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır.

benzer bir olay benimde başımdan geçti, bir kaç ay böyle devam etti. En son aradığımda ilgili personele "Senin Allah'ın var mı?" diye seslendikten sonra arızadan personel değil teknisyen geldi. Kırık kabloyu tespit etti ve sorunu giderdi. Hala görüşüyoruz kendisiyle... :)

adsl harici onerilebilecek baska bir yol varmı acaba fiber ve kablo yok koyde yasıyorum uzay nete baktım fiyatlari uçuk miktarda hangi saglayıcıya gecersem geceyim sonuçta kablo aynı kablo santraldaki kart aynı kart adamlara bak kardeşim aynı avlu içine iki hat geliyor direkten babamlarla bana bu hatları santralden ve direkten yer değiştirelim babamın kablo bana benim kablo babama gitsin bakalım arıza kablodamı karttamı diyorum umursamıyor bile...

Benzer bir olay bizim başımızdan geçti, apartmanımıza alt bloktan gelen telefon kablosunu mantolama yaparken kestiler 6 daire hepimiz arıza kaydı bıraktık nafile site içine karışmıyorlarmış. 15 gün sonra ben ektedim kabloları. Yok Alt yapı değişecek, kazı yapilacak bahaneleri ile 1 ay oyaladılar bende BTK Ya şikayet ettim 2 gün sonra sokağı kazıp kalın boru döşediler aradan 1 ay geçti kablo için gelen yok. Bi daha şikatet ettim 3 gün sonra kabloları bağladılar.

Forum istatistikleri

Konular
129,689
Kullanıcılar
452,395
Son üye
gkmeens

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri