telemecanique sürücü de,süreye ya da mesafeye bağlı çıkış verme özelliği var mı?

m-usta-fa

Usta Üye
Katılım
1 May 2008
Mesajlar
1,987
Puanları
156
Herkese kolay gelsin.
Telemecanique altivar sürücü var.Konveyör motorunu sürüyor.İstiyorum ki,sürücü , motor X devir döndükten sonra bir çıkış versin.Olmadı X saniye geçtikten sonra çıkış versin.Ve yine y devir ya da y saniye sonra çıkışı kessin.Böyle bir özelliği var mı bu sürücünün???
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
evet surucude bu ozellik var ama konfıgre etmelisin frekans esigi var örnek 50 hz ulastıgında role aktif olur 50 hz altına düstügünde role bırakır bu sekılde kullanabilirsin yada akım moduna gore yapabılırsın
 
Benim soruda devirden kastım,hızı değildi.örneğin motor mili 1000 tur attıktan sonra durmasını istiyordum.Şu anda bu şeye gerek kalmadı,ama yine de bilginiz varsa belki başka zaman lazım olur düşüncesiyle yazarsanız,memnun olurum.teşekkürler.
 
merhaba
atv71 serisi cihazlara control inside kartı takarak program yazabilirsin.kolay gelsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…