Tepecik hastanesinde tedavi gören amcamı dün saat 17:00 civarında ziyarete gittim.
Arabamı hastanenin üst tarafındaki otoparka bıraktım.
Otoparkın güvenlik görevlisi biz birazdan gidiyoruz senden ücret almayalım dedi
Ama arabanı yarım saate kadar buradan al yoksa geldiğinde bu halde bulamayabilirsin dedi.
Daha önce bir kaç defa o çevrede araba hırsızlığı olaylarının olduğunu duymuştum ama bu kadar ileri derecede olduğunu bilmiyordum.
Yarım saat içerisinde arabama geldim otoparktan çıkıp yol kenarında kuzenimin hastaneden gelmesini bekledim.
Saat 18:00 olunca güvenlik görevlileri gitti ve 5 10 kişi otoparktaki arabaları kolaçan etmeye başladı.
Araba sahipleri sanki Afet var gibi arabalarını otoparktan kaçırıyorlardı 10 dakika içinde 500 arabalık otoparkta 10 15 araba kaldı. O arabalarda kesin oto hırsızlarından nasibini almıştır.
Bir İzmirli olarak Izmirin bu yüzü ile tanıştım çok tuhaftı
Nokia 3310 Cihazımdan KontrolKalemi Mobile ile gönderildi
Söz konusu yer İzmir Tepecik ise her şey olabilir. Bir gün tepecikteyim arabada babamı bekliyorum bir dükkana girdiydi o sırada biri geldi abi yeni çarptım güneş gözlüğünü 10 liraya vereyim sana diyor. Polisler bile çekiniyor oradakilerden.
Ehliyet ve askerlik dışında Tepecik'e uğramadım daha uğrayana da Allah sabır versin.