Termik kullanmadan motor kurtarılabilirmi

TMŞ , invertor veya soft starter kullanarak motoru koruyabilirsiniz. Bunun dışında uygulanacak diğer tedbirler güvenilir olmayabilir. Eğer fiyat açısından sorun oluyorsa uygun fiyatta piyasada bir.ok marka var..
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selamlar
çözümü yabancı markalarda aramayın full koruma yapan bir röle ürettik.KAEL ke-dp-01 ürün kodu.İnternet sitemizden yada teknoloji haberleri&yeni ürün bölümünden ürünün pdf ini indirebilirsiniz.
 
selam arkadaşlar mesajı incelediğim kadarıyla düşük gerilimden bahsetiyorsun düşük gerilimde elektrik motorunun yükü değişmediği için haliyle motor yükü çevirmek için şebekeye asılacaktır buda yeterli voltajda enerji alamadığı için buda aşırı amper olarak size yansıyacak motorun ısınıp yanmasına neden olacaktır illa termik röle kullanmayacaksan düşük gerilim rölesi ile bu işi halledebilirsin motoru durdurmak istediğin gerilim değerini set edip o değere düştüğü zaman motoru durduracaktır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…