Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce çevirmeli anahtar eridi değiştirdim aynı arızayı tekrar yaptı , sadece değiştirmek çözüm değil , neden erir anahtar var mı yol gösterebilecek.
eriyen kısın anahattan gelen soketin girdiği kısım. faz yada nötr bilmiyorum tam. ama kontrol kalemi ile bakarım gerekli ise.
Bağlantı gevşek ise bu yüzden erir.Gördüğüm kadarı ile kablolar geçme soketli.Bu tip soketlerin geçme kısımları zamanla açma yapar. Bunların yerine üstten vidalara takılabilecek şekilde yuvarlak kablo pabuçlarından ( 2 Numaralı olan ) kullanırsanız bir daha başınız ağrımaz sanırım.
Sorununuza cozum bulabildiniz mi ayni sorun bende de var. Termikel bo 6131 firinimda ben degistirdim ama bazi fonksiyonlar calismiyor baglinti semasini gonderebilirmisisnz bana
Anahtarı değiştirirken gevşek papuçları sıkın ve arada sırada bollaşanları tekrar sıkın. Isınma soğumalarda gevşer özelliği bozulan papuçları da değiştirin.