Termosifon devre kartı hakkında

400 volt çok yüksek kartı korumayabilir. Üzerindeki ne ise onu takmanızda fayda var. Bu güç bağlantısından rezistansta besleniyorsa cam Sigorta fikri bağlantı gevşek olursa randıman alamazsınız.

Kaliteli akım taşıyabilecek bir cam sigorta yuvası ve rezistans akımını hesaplayarak doğru bir montaj yapılmalı.

kartınızın diğer yüzünün fotosunu ekleyin...

piyasada ısıtıcı gücünü kaldıracak bir cam Sigorta var mıdır ? orjinal kart şeklini bozmasanız daha iyi olur..

şebekeniz sorunlu olabilir, 300 lük araştırın bulana kadar yerine 400 refakat etsin sağlıklısı bu..

termosifon gücünüz Watt ne görünüyor ? kullanım kılavuzundan montaj takılması gereken sigorta modeli 32amper mi kontrol edin

Elektrikler çok gidip geldi o ara patladı varistör müstakil iki katlı olduğu için alt katın sigortalarını indirmiştim buzdolabı Elektronik cihazlar zarar görmesin diye maalesef üst katı unuttum iki kat ayrı sigorta teşekkürler bilgiler için

Kolon hattına çekilen 6 lik kablonun termosifon linyesinde ne halt isi var . Bu termosifon kaç watt allah aşkına. Yapilan isi ve faturayı şişirmiş bunlar bence .

Kolon hattına çekilen 6 lik kablonun termosifon linyesinde ne halt isi var . Bu termosifon kaç watt allah aşkına. Yapilan isi ve faturayı şişirmiş bunlar bence .
Önceden elektrikli şofben vardı 6 lık hattı ben çektim ömürlük olsun diye çünkü banyo da kurutma makinesi ve çamaşır Makinesi mevcut ancak kaldırır. Bu durumlardan ötürü var.... 6mm kablo ile den sonra nokta koymayı unutmuşum cümle bütün olarak duruyor kusura bakmayın

Son düzenleme:
Herhalde jakuzi de koysanız kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…