Evet bu kartın aynı zamanda arka kısmında iki adet pin giriş yeri var onlar ise termosifondan çıkan 2 adet rezistans ayağına giriyor ve hemen yanında ısı termik devresi kartı var bir soket de ona giriyor o şekilde montaj gerçekleşiyor. Şuan kart varistör olmadan çalışıyor yerine 400 v değerinde varistör lehimlesem olurmu maalesef bulamadım ama tekrar araştıracağım aynı değer de bulmak için
400 volt çok yüksek kartı korumayabilir. Üzerindeki ne ise onu takmanızda fayda var. Bu güç bağlantısından rezistansta besleniyorsa cam Sigorta fikri bağlantı gevşek olursa randıman alamazsınız.
Kaliteli akım taşıyabilecek bir cam sigorta yuvası ve rezistans akımını hesaplayarak doğru bir montaj yapılmalı.
Elektrikler çok gidip geldi o ara patladı varistör müstakil iki katlı olduğu için alt katın sigortalarını indirmiştim buzdolabı Elektronik cihazlar zarar görmesin diye maalesef üst katı unuttum iki kat ayrı sigorta teşekkürler bilgiler için
Evin tesisatını geçen sene yeniledim 6 mm kablo ile 32 amperlik sigortayı maalesef kendi servisi koydu sanırım kolaylarina nasıl geliyor ise o yönde hareket ediyorlar...B tipi 16 amperlik Sigorta ile onuda değişeceğim inşallah... 400v varistör var yaşadığım şehirde maalesef 300 olanı bulamadım ne önerirsiniz
Kolon hattına çekilen 6 lik kablonun termosifon linyesinde ne halt isi var . Bu termosifon kaç watt allah aşkına. Yapilan isi ve faturayı şişirmiş bunlar bence .
Kolon hattına çekilen 6 lik kablonun termosifon linyesinde ne halt isi var . Bu termosifon kaç watt allah aşkına. Yapilan isi ve faturayı şişirmiş bunlar bence .
Önceden elektrikli şofben vardı 6 lık hattı ben çektim ömürlük olsun diye çünkü banyo da kurutma makinesi ve çamaşır Makinesi mevcut ancak kaldırır. Bu durumlardan ötürü var.... 6mm kablo ile den sonra nokta koymayı unutmuşum cümle bütün olarak duruyor kusura bakmayın
Önceden elektrikli şofben vardı 6 lık hattı ben çektim ömürlük olsun diye çünkü banyo da kurutma makinesi ve çamaşır Makinesi mevcut ancak kaldırır. Bu durumlardan ötürü var.... 6mm kablo ile den sonra nokta koymayı unutmuşum cümle bütün olarak duruyor kusura bakmayın