Termosifonlarda ki kurşunun görevi

Dostuma gerek kalmaz elin alet tutar ço şükür, tabi yüz yüze görüşmek bahanesiyle çağıralım :). Hadi eca Arç olmasın adını demir koydum diyelim var mı tarif :D.

Ben uzağım gelirdim de .. Ama eğitim çıktı aralığın ilk haftası 5-6-7-8 aralıkta İstanbulda olucam. Konfetileri şampanyaları hazırlayın. :D

Valla 10 senedir d.gaz kullanıyoruz, hala banyoda ama adını unuttum bakan yok :). Kötü kalite değildi. Rezistansın yanında değil mi?
hiç açıp bakmadım nerde diye ama sene 1998'de beko marka'nın kullanma kılavuzunda olduğu yazıyordu sonra arçelik'te yazmış onda gördüm kalem traş kadar bişey sadece suyun içindeolması gerek bu ortalarda olduğunu gösterir ama ona ulaşmak kolay olmaz belki...

En son su içinde kalmasın diye boşalttığımızı hatırlıyorum bir ara da Elektronik için sökmüştüm ama nedenini hatırlamıyorum hex vida kullanmışlardı!

Korkum biraz da ondan ya paslıysa vida kafası koparsa ... zaten masada yatan 2-3 elektrnik cihaz var :). Şayet olmayan bir modelse eklenebilir bir yer konusunda beyin fırtınası yaparız.

Korkum biraz da ondan ya paslıysa vida kafası koparsa ... zaten masada yatan 2-3 elektrnik cihaz var :). Şayet olmayan bir modelse eklenebilir bir yer konusunda beyin fırtınası yaparız.
olmazsa olmaz o tse varsa mecbur olur yoksa paslanmasından anlarsın kazanı açmak için tepede v altta 15-20 vida olur izolasyon olur yaşına göre izocam,üstüpü yada taş yünü olabilir izocam varsa dokunma çok pis malzeme camdan yapılıyor ısırgan otunun dikenleri gibi...
vida sayısı artabilir kaynaklı da olabilir daha ucuza olur çünkü.

olmazsa olmaz o tse varsa mecbur olur yoksa paslanmasından anlarsın kazanı açmak için tepede v altta 15-20 vida olur izolasyon olur yaşına göre izocam,üstüpü yada taş yünü olabilir izocam varsa dokunma çok pis malzeme camdan yapılıyor ısırgan otunun dikenleri gibi...
vida sayısı artabilir kaynaklı da olabilir daha ucuza olur çünkü.
Buzdolabı köpüğünden yalıtım sökülecek tek yer var o da rezistans yeri Abim. He Ümit Dostumun vidyosu gibi aynı olmasa da aynı mantık :) kusura bakkma PC de hoparlör yok.

Forum istatistikleri

Konular
129,892
Kullanıcılar
452,777
Son üye
Phaidon57

Yeni konular

Geri