Termosifonlarda ki kurşunun görevi

Bugün el atamadım fizik tedaviye de gidiyorum başka işler çıktı ... Peki Ümit ve arkadaşlar ne önerirsiniz kazan içi seninkinin içi gibiyse ne yapak bacasil atıp kaçayım mı?

Ben uzağım gelirdim de .. Ama eğitim çıktı aralığın ilk haftası 5-6-7-8 aralıkta İstanbulda olucam. Konfetileri şampanyaları hazırlayın.
8 arakikta inovasyon fuari var kacabilirsen . 8-9-10 aralik. besiktas da. ben orda olucam yuzde doksan.

@by lent kazanin ici o kadar kotu olacagini sanmiyorum yogun tempoda kullanmadigini soyluyorsun. bence sokulmeden yapilamayacak bisey yok. en kotu olmadi deyip atarsin.

@elektrofizikci egitime geliyorum. eger bosluk olusturabilirsem gelmeye calisirim

Sirke katıp turşu kurayım bari @serkan_48 senelerdir boş duruyor.

sirke,limon tuzu ve suyu içinde kaynat kireçleri temizlenir sirke kokusundan hoşlanmıyorsan deneme ısınınca daha fazla kokar...
1litre sirke,200gr. limon tuzu ve su bununla çamaşır makinasını temizleyebilirsin...

sirke,limon tuzu ve suyu içinde kaynat kireçleri temizlenir sirke kokusundan hoşlanmıyorsan deneme ısınınca daha fazla kokar...
1litre sirke,200gr. limon tuzu ve su bununla çamaşır makinasını temizleyebilirsin...
Abi makine değil yalnız termosifon 60 litrelik kaç llitre sirke iyi gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…