Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 109 Puanları 1 Yaş 25 4 Mar 2024 #1 motora start veerdiğim gibi hataya düşüyor mc_jog ile komut veriyorum Ekli dosyalar atılacak.png 120.8 KB · Görüntüleme: 4
macix Onursal Üye Onursal Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,074 Puanları 56 4 Mar 2024 #2 Çalışan bir sistemmiydi acaba yoksa yeni mi kuruyorsunuz ? Following Error encoder ile ilgili, eğer encoder ve bağlantıları sorunlu değilse yanlış bir konfigurasyon yaptığınızı düşünüyorum.
Çalışan bir sistemmiydi acaba yoksa yeni mi kuruyorsunuz ? Following Error encoder ile ilgili, eğer encoder ve bağlantıları sorunlu değilse yanlış bir konfigurasyon yaptığınızı düşünüyorum.
Konu Sah Berk epli Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 109 Puanları 1 Yaş 25 4 Mar 2024 #3 macix' Alıntı: Çalışan bir sistemmiydi acaba yoksa yeni mi kuruyorsunuz ? Following Error encoder ile ilgili, eğer encoder ve bağlantıları sorunlu değilse yanlış bir konfigurasyon yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... çalışan sistem değil yeni kuruyorum sistemi başka bir encoder seçeneği çıkmıyor Ekli dosyalar atılacak.png 409.5 KB · Görüntüleme: 12
macix' Alıntı: Çalışan bir sistemmiydi acaba yoksa yeni mi kuruyorsunuz ? Following Error encoder ile ilgili, eğer encoder ve bağlantıları sorunlu değilse yanlış bir konfigurasyon yaptığınızı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... çalışan sistem değil yeni kuruyorum sistemi başka bir encoder seçeneği çıkmıyor