Hocam desteğiniz için teşekkürler. Peki 3 dakikada deger girdigimizde 50 Hz mi çalışıyor motor. 15 dakika girdiğimizdede minimum olması gerekli.
evet.Hocam desteğiniz için teşekkürler. Peki 3 dakikada deger girdigimizde 50 Hz mi çalışıyor motor. 15 dakika girdiğimizdede minimum olması gerekli.
Yada şu şekilde mi çalışıyor. Dakika ve Hz bilgisi girerek mi çalışıyor ?
Bana sadece dakika bilgisi girişi yeterli dakikaya göre motor devrini ayarlayacak.
HZ bilgisi girilmemesi lazım.
HZ bilgisi girilmemesi lazım.
Tam olarak buydu dosyayı benimle paylaşırmısın hocam''deger gir'' penceresine 3 ile 15 dakika arasında bi sayı girilir. girilen sayı frekansa orantılanır ve ''motor frekansı'' penceresinde gözlemlenir. girilen sayı dakika cinsinden ''çalışma süresi'' penceresinden izlenir ve zaman geriye doğru yani sıfıra dogru sayar. zaman sıfır olduğunda ''motor frekansı'' da girilen dakika da sıfırlanır.
Ekli dosyayı görüntüle 83721Ekli dosyayı görüntüle 83722
Tam olarak buydu dosyayı benimle paylaşırmısın hocam
Hocam Dm kontrol edebilirmisiniz ?önce yazdığınız programın son halini paylaşın devamında yardımcı olmaya çalışacağım.
Hocam çok teşekkür ettim. Hemen uygulamaya geçeceğimumarım işinize yarar
Hocam çok teşekkür ettim. Hemen uygulamaya geçeceğim
Tamam hocam hallettim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Hocam burada nerde sorun var. 30 ve 150 girdiğimde değerler normal geliyor ara değer girdiğimde farklı sonuç veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?