Tia portal kursu için danışmam gereken husus ( udemy)

arkadaşlarım öncelikle hepinize kolay gelsin
endustriyel otomasyon sektöründe plc panoları imal eden saha baglantılarına hakım bır pano montörüyüm
müsterinin istegine göre panoyu tasarlayıp imal edecek kapasıteye sahıbım .plc modullerine ve pano detaylarına yaklaşık 15 senedir işlediğim panolar sebebi ile hakımım .. otomatik kumanda ile binlerce pano işleyip devreye aldım projesıde kendım tarafından tasarlandı..lakın en buyuk eksiğim plc programlama konusunda uygulamam olmadı ...programlamayı ogrenecegım .sırf bunun için gecen hafta yenı bilgisayar aldım .sıstem gereksımım gayet uygun
udemy kursları inceledım bır suru paket var
yapacagım uygulamalar geri donusum makınaları tarzı yada roll form makınaları hattı yazılımlarını yapmak ıstıyoum
basınc okuma asırı akım okuma sıcaklık okuma ve senaryoları okudugum parametrelere göre sekıllendırecegım
sızden tavsye olarak hangı pakedı alayım ?
egitim paketlerını ınceledıgımde karar veremedım
tavsıyelerınız benım ıcın önemlidir
simdiden teşekkurlerımı borc bılırım
iyi calışmalar

ayberk tokmak'ın kurslarını tavsiye ederim. sade ve anlaşılır dil kullanıyor. kursun ilerleyen bölümlerinde fiziki plc'ye de geçiş yapıyor. derslerin bazıları önizlemeli, bunların bi kaçını izleyip karar verebilirsiniz.

ayberk tokmak'ın kurslarını tavsiye ederim. sade ve anlaşılır dil kullanıyor. kursun ilerleyen bölümlerinde fiziki plc'ye de geçiş yapıyor. derslerin bazıları önizlemeli, bunların bi kaçını izleyip karar verebilirsiniz.
teşekkürler .derslerının ön izlemelerinden dahi ufak tefek konfigrasyonları tasarlayacak duruma geldim ) okadar guzel anlatımı var ..programlama ve hmı panel derslerınıde bıtırınce pano tasarımı daha az zaman gerektırecek ..baya bayabır zaman kazandıracak ..tekrar tesekkurler ıyı calısmalar

Forum istatistikleri

Konular
133,433
Kullanıcılar
459,437
Son üye
yigitc
Geri