Tia-Portal V14 download ve Tutorial

Arkadasim, exe dosyasini indirebilmen icin bir forum doldurman gerekiyor ve o forumdaki bilgilerin dogrulugu Siemens tarafindan kontrol edildikten sonra indirebiliyorsun.
slm mrhb siemens'e üye olamıyorum zorunlu alanları doldurmama rağmen _?

SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.

Ekli dosyalar

• SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.rar
    864.8 KB · Görüntüleme: 15,002
  • SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.rar
    868.3 KB · Görüntüleme: 12,284
SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14 kurmak istediğimde WinCC Basic V14 SP1 kurulu olduğu için kuramayacağım iletisi ile karşı karşıyayım lakin Tia portal V14 ü kurarken WinCC Basic standart olarak gelmiyor mu ?

SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14 kurmak istediğimde WinCC Basic V14 SP1 kurulu olduğu için kuramayacağım iletisi ile karşı karşıyayım lakin Tia portal V14 ü kurarken WinCC Basic standart olarak gelmiyor mu ?
Standart olarak gelmiyor. Basic olanı silip direk advanced/comfort olarak yüklemeyi çalışın.

SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.

https://support.industry.siemens.co...matic-wincc-v14-trial-download?dti=0&lc=en-WW

simensin sitesinden exe dosyalarını indiremiyorum bu dosyaları bana mail olarak atabilecek biri varmı?SIMATIC_STEP_7_Basic_V14.exe
SIMATIC_wincc_Basic_V14.exe
SIMATIC_STEP_7_Basic_V14_sp1.exe
SIMATIC_wincc_Basic_V14_sp1.exe
mail adresim : erhansutcu@gmail.com

Arkadaşlar;Siemens tia portal V14'ün setup.exe dosyaları nasıl iniyor.diğer dosyalar var ancak setup.exe inmiyor

Eğitim vidyolarını bulamadım acaba ücretli mi ?

Deneme sürecini uzatma şansımız var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…