Tiaportal sürüm sorunu

TKAY

Üye
Katılım
4 Ağu 2007
Mesajlar
169
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar Tiaportal V13 ile hazırlanmış ve S7-1200 plc ye yüklenmiş bir projeyi orjinal Tiaportal V13 SP1 Upload 9 sürümü ile açarken hata alıyorum. PLC ye kros kablo ile direk bağlanıp online olmak istediğimde online oluyor ama upload yapamıyorum yani PLC nin adını IP numarasını görüyorum içindeki projeyi çekemiyorum.

Bilgisayara kayıtlı V13 ile hazırlanmış projeyi V13 SP1 ile açarken aldığım hata


Kros kabloyla PLC ye direk bağlanıp Upload yapmaya çalıştığımda aldığım hata.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
plc de yüklü olan program v13 ile veya v12 ile yazılıp yüklenmiş.eğer proje sendeyse ilk önce açıldığında upgrade yazısı çıkar no deyip aç. sonra online olabilir ve update edebilirsin.daha sonra projeyi kapatıp tekrar açtığında tekrar upgrade soracaktır. bu sefer yes yap.projen v13 sp1 e update olur.sora projeni plc ye download et.dikkat etmen gereken noktalar ,plc ye download edeceğin zaman datalar başlangıç değerlerini yükler. eğer dataların başlangıç değeri ile güncel değeri farklı ise ilk önce başlangıç değerlerini tekrar düzenleyip download yapman gerek.
 
kros kablo yerine düz kablo takınız öncelikle cpu oto kros zaten.
Yeni proje oluşturunuz, sonra sol taraftan device network sekmesine çıft tıklayarak upload device network sayfasını açınız daha sonra üssten online sekmesini tıkladığınızda açılan sekmeden upload device as new station a tıklayın ve ethernet kartını tanımladıktan sonra cpu çıkacaktır daha sonra uploada tıklayınız.

Aldığınız hata mesajı upload ön yükleme koşullarının yerine getirilmediğine dair bir mesaj.
Muhtemelen çekecektir programı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…